Met het dichterbij komen van het nieuwbouwproject van Pelargos, Roeicentrum Binckhorst, is het erg belangrijk een solide begroting rond te krijgen. Om dit te verwezenlijken is er de steunstichting Pelargos in het leven geroepen. Deze steunstichting ten behoeve van de nieuwbouw is tevens ook in het leven geroepen in het kader van de festiviteiten van het 20-jarig bestaan van de HSRV Pelargos.

Onze steunstichting is opgericht naar voorbeeld van de vergelijkbare steunstichting van RV de Laak, onze partner in het Roeicentrum Binckhorst. Daar gingen al meer dan 50 donateurs u voor! Gezamenlijk hebben zij een prachtig bedrag opgehaald voor de nieuwbouw, en we hopen vanuit Pelargos een even succesvol project op te zetten.

De steunstichting is nog actief opzoek naar nieuwe donateurs. Het voordeel van deze steunstichting is dat als u donatie aan een paar randvoorwaarden voldoet hij aftrekbaar is van uw fiscale inkomen. Dit betekent dat de fiscus uw donatie deels ophoogt! Daarnaast is het uiteraard erg fijn bij te dragen aan dit mooie project.

Voor verdere informatie kunt u deze beknopte video met extra informatie bekijken, deze video met een impressie van het definitieve ontwerp of rustig door de onderstaande brochure kijken. Mocht u nu enthousiast zijn geworden over deze kans of meerdere vragen hebben is de steunstichting te bereiken via steunstichting@pelargos.nl.