Wij stellen ons graag even aan u voor.

H.S.R.V. Pelargos is de grootste studenten(roei)vereniging van Den Haag. De vereniging heeft leden studerende aan De Haagse Hogeschool, Universiteit Leiden (campus Den Haag) en andere hogeronderwijsinstellingen. Wij zijn een gemengd gezelschap van jonge mensen met verschillende studieachtergronden en diverse nationaliteiten.

Pelargos is een roeivereniging die voor bijna 200 studenten roeien in en rondom de Hofstad faciliteert. Maar naast het roeien organiseert de vereniging veel meer. Zo vindt er ieder jaar een gala plaats, worden er vele borrels en diners georganiseerd en organiseren we ieder jaar een drukbezocht roeitoernooi bij de Hofvijver.

Mede dankzij de steun van partners, kan Pelargos deze mooie evenementen en activiteiten organiseren. Wij bedanken dan ook al onze partners voor alle ondersteuning en hulp!

Pelargos is altijd op zoek naar nieuwe partners en streeft naar een ambitieuze samenwerkingen waarin we beiden iets moois voor elkaar kunnen betekenen. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Pelargos, stuur dan een mail naar [email protected] of kom bij ons lang in de Bestuurskamer gelegen in De Haagse Hogeschool. Johanna Westerdijkplein 67

Partners

Drukbedrijf

Drukbedrijf is het bedrijf waar je gemakkelijk online je drukwerk kunt bestellen. Het is een ervaren drukbedrijf waar je terecht kunt voor het bedrukken van o.a. t-shirts, polo’s, sweaters, sportkleding en bedrijfskleding. U kunt bij hen terecht voor nagenoeg elk product dat u zou willen laten bedrukken.

Drukbedrijf bedrukt al vele jaren de kledij van Pelargos. De ploegen laten er hun trainingspakken bedrukken en de commissies kunnen er terecht voor het bedrukken van de sweaters en polo’s.

Neem gerust een kijkje op de website van Drukbedrijf door op de afbeelding te klikken!

Suitable

Suitable is een herenmodebedrijf o.a. gevestigd in Den Haag. Biedt schitterende kledij aan voor alle gelegenheden. Zowel voor zakelijke als casual kleding kunt u bij hen terecht.

Pelargos en Suitable werken al lange tijd samen. Suitable biedt ieder jaar tegen een gereduceerd tarief galapakken aan voor de mannelijke leden.

Neem gerust een kijkje op de website van Suitable, door op de afbeelding te klikken!

Aegon

Aegon heeft eigenlijk geen introductie nodig. Het bedrijf dat in 1983 is ontstaan biedt in meer dan 20 landen over de hele wereld haar diensten aan. De onderneming biedt onder andere levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheerproducten aan.

Al vele jaren is Aegon sponsor van de Nederlandse roeiwereld. Pelargos en Aegon werken inmiddels ook al vele jaren samen. Pelargos houdt de medewerkers van Aegon al lange tijd fit middels een roeiprogramma bestaande uit trainingen, wedstrijden en andere activiteiten die zorgen voor mooie prestaties! Daarnaast is er ieder jaar een team van medewerkers dat meedoet aan de Hofvijver Regatta.

Neem gerust en kijkje op de website van Aegon, door op de afbeelding te klikken!

Be Silk

Be Silk is een jong bedrijf gevestigd in o.a. Leiden en Den Haag. Het is een waxsalon voor dames en heren. Voor een fluweelzacht huidje zonder haar kan je bij hen goed terecht!

Be Silk en Pelargos werken sinds kort samen. Be Silk maakt het voor leden van Pelargos mogelijk om tegen een gereduceerd tarief hun haren weg te laten halen.

Neem gerust een kijkje op de website van Be Silk door op de afbeelding te klikken!