Wij stellen ons graag even aan u voor.

H.S.R.V. Pelargos is de grootste studenten(roei)vereniging van Den Haag. De vereniging heeft leden studerende aan De Haagse Hogeschool, Universiteit Leiden (campus Den Haag) en andere hogeronderwijsinstellingen. Wij zijn een gemengd gezelschap van jonge mensen met verschillende studieachtergronden en diverse nationaliteiten.

Pelargos is een roeivereniging die voor bijna 200 studenten roeien in en rondom de Hofstad faciliteert. Maar naast het roeien organiseert de vereniging veel meer. Zo vindt er ieder jaar een gala plaats, worden er vele borrels en diners georganiseerd en organiseren we ieder jaar een drukbezocht roeitoernooi bij de Hofvijver.

Mede dankzij de steun van partners, kan Pelargos deze mooie evenementen en activiteiten organiseren. Wij bedanken dan ook al onze partners voor alle ondersteuning en hulp!

Pelargos is altijd op zoek naar nieuwe partners en streeft naar een ambitieuze samenwerkingen waarin we beiden iets moois voor elkaar kunnen betekenen. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Pelargos, stuur dan een mail naar zakelijk@pelargos.nl of kom bij ons lang in de Bestuurskamer gelegen in De Haagse Hogeschool. Johanna Westerdijkplein 67

Partners

Drukbedrijf

Drukbedrijf is het bedrijf waar je gemakkelijk online je drukwerk kunt bestellen. Het is een ervaren drukbedrijf waar je terecht kunt voor het bedrukken van o.a. t-shirts, polo’s, sweaters, sportkleding en bedrijfskleding. U kunt bij hen terecht voor nagenoeg elk product dat u zou willen laten bedrukken.

Drukbedrijf bedrukt al vele jaren de kledij van Pelargos. De ploegen laten er hun trainingspakken bedrukken en de commissies kunnen er terecht voor het bedrukken van de sweaters en polo’s.

Neem gerust een kijkje op de website van Drukbedrijf door op de afbeelding te klikken!

iTrainee

Bij iTrainee helpen we jong talent om het maximale uit zichzelf te halen. We kickstarten je carrière, waarbij je snel van waarde bent voor bedrijven die verlegen zitten om goede SAP-consultants. Hoe we dat doen? Door goed te kijken naar jouw interesses en je vaardigheden en daar de beste passende werkgever bij te zoeken. Want we begrijpen hoe lastig het is om een geschikte rol bij een mooi bedrijf te vinden als je net afgestudeerd bent. Wij helpen je om jouw richting te vinden en in de praktijk aan de slag te gaan. Daarnaast leren we je inhoudelijk alles over SAP, helpen we je bij de keuze voor een functionele en/of technische richting, haal je de juiste certificaten en doe je consultancyvaardigheden op. Om vervolgens, onder onze begeleiding, aan de slag te gaan bij een opdrachtgever die bij jou past. Met een topbaan in het vooruitzicht!

Heb je eerst nog wat vragen of wil je graag langskomen voor een eerste kennismaking? Neem dan direct contact op met onze recruiters Ivo (06-55552839) of Sarah (06-55552798).

Op onze website kun je alles nog even nalezen en daar vind je ook ervaringsverhalen van onze trainees. Klik op het logo om naar de website te gaan.

Sam Friday

Sam Friday is een Nederlands (onder)modemerk. Je kunt bij Sam terecht voor de perfecte sweater of voor een lingeriesetje. Van sportief tot comfortabel en sexy, ze hebben hele fijne producten. Geen grote collecties maar juist het kleinschalige, unieke en persoonlijke is waar ze voor staan.

Sam Friday en Pelargos werken nu sinds kort samen waarbij ze korting op hun producten aan onze leden aanbieden.

Neem gerust een kijkje op de site van Sam Friday, door op de afbeelding te klikken!