Komend weekend zou er voor heel de vereniging een roei evenement op de planning staan. Helaas gaat het compotraika niet door, maar de Winterwedstrijden gaan gelukkig wel door!! De Winterwedstrijden worden georganiseerd door en bij Proteus-Eretes. Lekker dichtbij huis, dus genoeg reden om langs te komen en onze wedstrijdroeiers aan te moedigen.

De WW zal voor de eerstejaars wedstrijdploegen de eerste wedstrijd voor het klassement zijn. Alles is er door hen aan gedaan om zo sterk mogelijk aan de start te verschijnen. Afgelopen weken hebben de ploegen bij Asopos in de roeibak getraind, hebben ze 4/5 trainingen in het trainingsweekend bij Roosendaal gemaakt en is twee weken geleden met windkracht 5 het wedstrijdparcours al verkent.

Ook de overige roeiers hebben afgelopen maanden grote stappen gezet. Voor Julie en Marlinde zal het de eerste wedstrijd samen in de dubbel twee zijn. Julie met haar ervaring in het scullen vormt samen met marlinde een sterke een ploeg, dus zij zullen een leuke strijd gaan voeren tegen de andere tegenstanders. Carlijn en Isa hebben samen al een wedstrijd in de 2- gestart, maar sinds de laatste wedstrijd hebben zij veel verbeteringen doorgezet. Met de nodige getrainde kilometers zullen zij de gaan sparren tegen een aantal bekende ploegen.

Door de wind zullen er nog mogelijke aanpassingen in het schema zijn, maar het voorlopige schema ziet er als volgt uit:
Zaterdag:
DEJ 4+ om 10:00
Emilia, Paula, Simone en Wijke. Stuur: Emma
HEJ4+ om 13:15
Barend, Cars, Peter en Sem. Stuur: Naomi

Zondag:
DB4+ om 15:30
Emilia, Paula, Simone en Wijke. Stuur: Emma
DG2x om 15:30
Julie en Marlinde
DG2- om 15:30
Carlijn en Isa

De loting, het mogelijke aangepaste tijdsschema en de uitslagen vindt je hier: https://hoesnelwasik.nl/ww

Het wordt een heel leuk en spannend weekend voor de roeiers en toeschouwers, dus kom vooral aanmoedigen en meefietsen!

Heel veel succes en plezier aan de roeiers