Dit weekend is het zover. De 43e van Oord WinterWedstrijden. De wedstrijdroeiers zullen zich voor het eerst laten zien aan de rest van wedstrijd roeiend Nederland. De wedstrijd wordt georganiseerd door Proteus-Eretes. Lekker dichtbij huis, dus genoeg reden om langs te komen en onze wedstrijdroeiers aan te moedigen.

De afstand van de wedstrijd is 5km wordt gevaren op de Schie van Rotterdam richting Proteus-Eretes, waar de finish zal zijn. Op zaterdag beginnen we met de EJD4+. Dit is een Pelargos/Saurus combinatie. Robin Hofmeester, Isa van Rijswijk,  Wies van der Heijden (Saurus) en Stella Naziris met als stuur Anne Koning ter Heege zullen in het blok van 10 uur starten als tweede nummer. Hierna zal Carlijn van Rooij starten in Dames Beginner Skiff als 8e nummer van het blok om 10:00. In blok 2 gaat EJZ’18 met daarin Thijs Barten, Floris-Rene van Strien, Jannick Zwetsloot en Bas Berg met als stuur Gita Houbolt van start om 13:00 uur in het tweede nummer!

Op zondag gaan we door met Lisa Frima als stuur van de Dames Beginner Acht van Laga. Zij zal starten als een Laga/Pelargos combinatie in blok 5 om 13:00. Ook gaat EJD’18 weer van start in blok 5 in het Dames Beginner 4+ veld.

Voor de uitgebreide loting en de precieze volgorde per blok, klik hier!

Het wordt een spannend weekend voor de roeiers dus kom vooral aanmoedigen en meefietsen!!

Heel erg veel succes allemaal!