We gaan weer roeien op de Willem Alexanderbaan! Dit weekend is namelijk de Westelijke Regatta, dé wedstrijd wedstrijd die Pelargos mede organiseert. Maar waar het echt om draait zijn onze dames die zaterdag en zondag starten.

Het wordt een weekend van het ochtendgloren, vroege vogels, en mooie zonsopgangen. De eerste wedstrijd wordt zaterdag namelijk om 08:10 gestart. Tegen wie we het moeten opnemen is ten tijde van schrijven nog niet bekend. Wat we wel weten is dat er de afgelopen twee weken weer enorm hard is getraind en die inspanning heeft zijn vruchten afgeworpen. Wie we treffen maakt daarom niet veel uit, we hebben vertrouwen in een goede wedstrijd. De B-finale start zaterdag om 14:20 en de A-finale om 14:25.

Je kan de dames volgen via http://regatta.time-team.nl/westelijke/2017/results/022.php

 

Zondag starten de dames iets later, namelijk om 10:05 of 10:10. Ook hiervan is de loting nog niet bekend. De B-finale is om 15:30 en de A-finale start om 15:35. Hier kan je onze dames volgen via http://regatta.time-team.nl/westelijke/2017/results/129.php

 

Het beloofd lekker weer te worden, het is een wedstrijd die wij organiseren, de WAB is dichtbij én de dames gaan weer vol aan de bak. Het wordt een goed roeiweekend, wees erbij!