Aanstaand weekend is de Westelijke Regatta op de Willem-Alexander Baan. Een wedstrijd waarvan Pelargos mede Organisator is. Elske Kranenburg zit namens Pelargos in de organisatie van de Westelijke Regatta. Meerdere leden zullen ergens op het terrein te vinden als vrijwilligers! Supergoed bezig allemaal en fijn dat jullie willen helpen. Wil je komen helpen maar heb je je nog niet opgegeven, kijk dan even naar dit bericht!

Pelargos organiseert niet alleen de Westelijke Regatta maar de wedstrijdploegen zullen ook meerdere malen de baan overgaan om te strijden om de beste plekken in de finales.

Eerstejaars Zwaar zal zaterdag in het eerstejaars klassement starten om een zo goed mogelijke race neer te zetten en de punten weer binnen te halen. Lianne Damink zal in het DG 1x veld gaan starten. Carlijn de Rooij zal in dat zelfde veld ook aan de start verschijnen in een skiff.

Zondag zal EJZ’18  en het HB4+ starten en Carlijn en Lianne in het DB2x veld. Ook zal Isa van Rijswijk zondag te zien zijn op het water. Isa zal namelijk invallen bij de EJD van Asopos en zal starten in het DB8+ veld. Ook zal er een DDS/Laak/Pelargos combinatie op het water liggen met Lisa Frima als stuur!

Pelargos zal dus veel te zien zijn het weekend. Kom allemaal naar de Willem-Alexander Baan dit weekend om de ploegen aan te moedigen!! Het zal lekker weer worden en het is weer een hele toffe wedstrijd, dus geen reden om niet te komen!

Hier een overzicht van komend weekend:
De 1e, 2e, 3e en 4e van elke voorwedstrijd gaan door naar de A-finale, overige gaan naar de B-finale (dit is niet bij alle velden).

Zaterdag:

Voorwedstrijd:

08:40 – HEj 4+
09:35 – DG 1x Carlijn de Rooij
09:40 – DG 1x Lianne Damink

Finales:

14:12 – HEj 4+ B-finale
14:18 – HEj 4+ A-finale
15:11 – DG 1x A-finale

Zondag:

Voorwedstrijden:

09:46 – HB 4+
11:31 – LBD4* DDS/Laak/Pelargos combinatie met Lisa Frima als stuur
11:53 – DB 8+ Asopos/Pelargos combinatie met Isa van Rijswijk

Finales:

14:30 – HB 4+ B-finale
14:36 – HB 4+ A-finale
16:57 – DB 2x Carlijn en Lianne, directe A-finale
17:03 – LBD4* B-finale (DDS/Laak/Pelargos)
17:09 – LBD4* A-finale (DDS/Laak/Pelargos)
17:21 – DB 8+ B-finale (Asopos/Pelargos)
17:27 – DB 8+ A-finale (Asopos/Pelargos)

We wensen jullie onwijs veel succes en plezier dit weekend!!