Voorbeschouwing Tromp

Dit weekend vinden de Tromp Boat Races plaats bij de Roeivereniging Cornelis Tromp in Hilversum. Deze wedstrijd over 5250 meter is de aftrap van de ‘wedstrijd’ wedstrijden waarbij veel ouderejaars wedstrijdploegen voor het eerst weer een wedstrijd zullen roeien.

Zo zal ook een deel van onze dames middengroep de wedstrijd gaan starten in een vier-met en een dubbel twee. Zij hebben de afgelopen maanden veel lange trainingen gedraaid om op deze wedstrijd zo goed mogelijk te presteren.

Voor Sanne en Judith zal om 14u de start zijn in de dubbel twee. Voor hen, ten opzichte van afgelopen jaar een leuke uitdaging om ongestuurd over de baan te gaan. Verder is om 16u de start van de vier met. Hierin starten Emilie, Nina, Sophie en Birgit waarbij Emma ze over de 5250 zal sturen. Zij hebben de afgelopen weken grote stappen gezet in de vier en zijn er klaar voor om dit te laten zien tijdens een race!

Een leuk weekend voor de boeg, dus kom de roeisters vooral aanmoedigen!! Ook kan je de wedstrijd volgen via de live stream met deze link

Heel veel plezier en succes allemaal!