Zondag 17 december is het zover. Onze eigen P Tess Volkers zal afreizen naar het verre Amsterdam om daar samen met bestuursleden van Proteus, Amphitrite, Orca en dus Pelargos.

The Hour is op de Ringvaart van de Haarlemmermeer van Sloten richting Cruquius. De start is heel toepasselijk voor damesploegen de startlijn en voor heren de finishlijn van de Olympische spelen van 1928. Deze wedstrijd zal, zoals de naam al verklapt, een uur duren. Het is heel simpel, de wedstrijd duurt een uur, de ploeg die het verst komt in dat uur, wint.

De ploeg van onze P bestaat uit een stel ongetrainde bestuursleden die nog nooit samen bij elkaar in de boot hebben gezeten. Gelukkig dient er zondag 7 kilometer opgeroeid te worden dus dat moet genoeg tijd zijn om samen te komen. Net als bij ons bestuur kunnen wij hier maar een ding op zeggen: the hour, kan alleen maar goed gaan!

Deze bestuurs mix 8+ zal om 12:00 van start gaan. Dus heb je zondag niks te doen? Kom langs en moedig Tess en de andere bestuursleden aan. Heel erg veel succes tijdens The Hour en hopelijk kunnen we vier verenigingsliederen door elkaar zingen aan het einde!