Dit weekend is het zover! Het begint van het 2 K seizoen voor de club boten van Pelargos. Na maanden van hard trainen en ook voor allebei al een lange baan wedstrijd gaat het nu echt beginnen!

Op zaterdag is het eerst de beurt aan de mannen van Merels Kerels. Om 10:05 zullen zij hun voorwedstrijd varen. De nummers 1 en 2 hebben een A-finale, de nummers 3 en 4 gaan naar de B-finale. Na hun voorwedstrijd kunnen de mannen gaan genieten van een club 8’en lunch. Samen met alle andere club 8’en uit Nederland zullen zij gaan genieten van lekkere krentenbollen, pannenkoeken en boterhammen. Daarna, als ze weer helemaal opgeladen zijn, gaan ze als alles goed gaat hun finale starten. Deze zullen gevaren worden vanaf 15:50.

Op zondag zal Wies aan de start verschijnen in de skiff. Om 11:40 zal Wies in baan 5 haar voorwedstrijd gaan varen. Voor haar geldt hetzelfde, wordt ze eerste of tweede, zal ze de A-finale gaan starten. Wordt ze derde of vierde, zal de de B-finale gaan starten.

De finales in het skiff veld zullen vanaf 16:15 gevaren worden.

Ik hoop dit weekend veel Pelargianen te zien aan de kant van de Bosbaan om onze roeiers aan te moedigen! En verder wens ik de roeiers heel veel succes en vooral ook heel veel plezier!

 

Kun je er niet bij zijn om de roeiers aan te moedigen? Kijk dan mee via

https://regatta.time-team.nl/skollcup/2019/live.php