Morgen is het zover, de SGOEPPPA. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door 8 knorrenverenigingen. Skoll, Gyas, Orca, Euros, Proteus-Eretes, Pelargos, Phocas en Asopos de Vliet. De wedstrijd zal plaatsvinden bij Orca in Utrecht en zal bestaan uit 2 keer een boord aan boord race van 500 meter over het kanaal.

Alle eerstejaars ploegen van Pelargos doen mee en zullen het opnemen tegen eerstejaars van de andere verenigingen. De wedstrijd zal om 11:00 uur beginnen. Als eerste starten de dames. The Rowing Stones starten in heat 1 om 11:30 tegen Asopos, vlak daarna zal Aquaholics van start gaan in heat 6 om 11:50 tegen Dames 1 van Phocas.

Hierna is het tijd voor de heren om te laten zien wat ze in huis hebben. Vo’ledige Escalatie zal het opnemen tegen Proteus om 12:42 in heat 17. The Oarsome Four start om 12:50 in heat 19 tegen Proteus.

Dan zal er een kleine pauze zijn waarin er heerlijk geluncht kan worden om vervolgens verder te gaan met blok 2. The Rowing Stones starten hun 2e 500 meter om 14:42 tegen een ploeg van Orca. The Aquaholics starten om 14:50 tegen Skoll. De heren van The Oarsome Four starten weer om 15:30 en nemen het op tegen Proteus. Vo’ledige Escalatie gaat om 15:46 van start en nemen het op tegen Phocas.

Na de wedstrijd is er Pizza en bier! Het zal een hele gezellige, knorrige dag worden. Voor alle Pelargos ploegen, heel veel succes!