Zaterdag 12 december zal het eerste Pelargos Indoor Roei Kampioenschap plaatsvinden! Dit jaar zal het welbekende Nederlands Kampioenschap Indoorroeien (NKIR) er anders uit zien dan andere jaren. De roeiwedstrijd die niet op het water geroeid wordt, zal helaas ook niet plaatsvinden in de wel bekende Sporthallen-Zuid in Amsterdam, maar deze zullen wij zelf organiseren in onze eigen mooie loods. Geen zorgen, Eye Of The Tiger zal zeker weer klinken door onze boxen heen. Onze moedige wedstrijd en clubselectie zullen hieraan meedoen om te laten zien hoe snel ze een 2k doorkomen. Hieronder is in het schema te zien wanneer de roeiers zullen starten. De meeste roeiers zullen starten in individuele velden. In de vierenvelden van de Heren Club8 wordt met vier roeiers samen een virtuele afstand van 8 kilometer afgelegd! Je roeit net als in de boot dus echt met zijn vieren. We zullen de dag aftrappen met de Club4*+ gevolgd door de OJD, EJZ, vier heren van de Club8 en afsluiten met de EJD! 

Het is niet toegestaan om te komen aanmoedigen, dus zal er een livestream komen waarbij iedereen virtueel kan meegenieten. De link hiervoor zal tegen die tijd gedeeld worden via de bekende kanalen.  

 

Starttijd Veld Ploeg Roeier(s) 
11:35 Individueel 2k Club 4*+ Cars den Boon 

Patrick Rademakers 

12:35 Individueel 2k OJD’21 Isa van Rijswijk 

Carlijn de Rooij 

13:35 Individueel 2k EJZ’21 Tiemen Klos 

Zander Tocher 

Gerhard Feitzinger  

Bram Spaai 

14:35 Heren4 2k Heren Club8 Pim Cornelissen 

Tijn van den Boom 

Peter Juriga 

Rein Jas 

15:35 Individueel 2k EJD’21 Lisa Berkouwer 

Demi Hanemaaijer 

Sanne Klein Ganseij 

Pien Korstanje 

Roos Wolters 

Paula Lessner 

Veerle Boelkens 

Wijke Zimmerman 

 

Ik wens alle roeiers veel succes en plezier! En voor alle leden, wees er zeker virtueel bij om onze roeiers aan te moedigen!