Zaterdag en zondag zullen de Orca Slotwedstrijden plaatsvinden op de Bosbaan. De allerlaatste wedstrijd van de Vlietbokaal, een wedstrijd waar de lenteploegen aan mee zullen doen, Isa zal weer gaan skiffen, het Nationaal Studenten Kampioenschap zal plaatsvinden en de IntroCie zal ook aan de start verschijnen. Een weekend vol leuke wedstrijden en veel Pelargos aan de start.

Het is een wedstrijd van 1000 meter voor alle C4+ ploegen. Alle overige nummer roeien 2000 meter. De finale van het NSK is ook 2000 meter.

Op zaterdag zal als eerste de heren lente ploeg Tjap Tjoy met Sambal aan de start verschijnen. Zij zullen 1 keer 1km starten tegen de andere lente heren die aan de Gyas Lentebokaal meedoen. De snelste van alle heats, taart op de Orca Slotwedstrijden. Hierna zal Isa van start gaan in het D1x veld. Op de Asopos Driekamp heeft ze het heel goed gedaan, dus wie weet wat deze wedstrijd haar zal brengen. Ook zal Sexy lexy starten op zaterdag. De heren moeten 1e worden tijdens de Orca Slotwedstrijden om de Vlietbokaal categorie B te winnen, een hele spannende wedstrijd!!

Zondag is het de beurt aan Oarsome Five, de ploeg die Pelargos zal vertegenwoordigen in het NSK. Zij zullen strijden tegen de C4+’en van het klassement en de top 12 van de beide NOOC bokalen. Een hele spannende wedstrijd!

Hierna is het de beurt aan de lente dames Gin & Win om het op te nemen tegen de andere lente dames in de Gyas Lentebokaal. Heel veel succes dames! Ook zij roeien 1 keer 1 km en de snelste krijgt taart.

Else’s Angels zullen ook aan de start verschijnen op zondag. Deze dames kunnen niks meer fout doen maar gaan natuurlijk alles goed doen. Deze dames hebben de Vlietbokaal categorie B al binnen maar gaan strijden voor die 1e plek.

Ook is er op de Orca Slotwedstrijden een Commissie C4+ veld. De enige echte IntroCie zullen gaan starten onder de kleuren van Pelargos. In de boot zullen zitten: Pim, Jasper, Emilie en Mirna met als stuur Nikita. Heel veel succes dames en heren!

Hier een overzicht van het hele weekend:

De loting vindt je hier!

Zaterdag:

11:00 – Tjap Tjoy met Sambal in HLenteC4+
11:45 – Isa van Rijswijk in D1x
13:10 – Sexy Lexy in H 4+ cat. B

Finales:

16:45 – B-finale D1x veld
16:50 – A-finale D1x veld
17:20 – H 4+ cat. B B-finale
17:25 – H 4+ cat. B A-finale

Zondag:

10:30 – Oarsome Five in H NSK C4+
11:05 –  Gin & Win in DLenteC4+
14:20 – Else’s Angels in D 4+ cat. B
16:15 –  IntroCie in Mix C4+ veld

Finales:

14:45 – H NSK C4+ halve-finale 1
14:50 – H NSK C4+ halve-finale 2
17:40 – D 4+ cat. B B-finale
17:45 – D 4+ cat. B A-finale
17:50 – H NSK C4+ A-finale

We wensen iedereen heel veel succes dit weekend! Kom vooral lekker aanmoedigen dit weekend!!