Aanstaande vrijdag, zaterdag en zondag is het zo ver: onze competitieploegen gaan meedoen aan het Heineken Openingstoernooi! Het Heineken Openingstoernooi (HOT) is ieder seizoen het eerste officiële toernooi voor de eerstejaars competitieroeiers, georganiseerd door de studenten roeivereniging Vidar in Tilburg. Dit jaar zal de HOT online plaatsvinden met een sparsessie op eigen water. Maar liefst 15 Pelargos ploegen gaan dit weekend zo hard mogelijk een afstand van 500 meter roeien, waarna de tijden worden doorgestuurd naar de organisatie van de HOT voor een landelijke uitslag. De snelste ploegen worden uiteraard beloond met een verrassing! 

Ook bij een online Heineken Openingstoernooi starten we het weekend traditiegetrouw met een feestje. Op de vrijdagavond (19 maart 2021) organiseert Vidar een Centurion voor alle roeiers! Het is de bedoeling dat je elke minuut een slokje/shotje bier neemt, 100 minuten lang. Ondertussen zorgt de organisatie voor (stuko)meezingers op de achtergrond. Dit alles om te zorgen dat jullie op zaterdag lekker brak de boot in kunnen stappen, zoals het hoort bij de HOT! 

Omdat er helaas, vanwege de Corona maatregelen, geen toeschouwers zijn toegestaan bij sportactiviteiten, kan niemand de ploegen komen aanmoedigen. Wel zorgen we dat de rest van de vereniging goed op de hoogte wordt gehouden via Instagram! Volg voor live updates en tijden het Instagram account ‘@competitie.hsrvpelargos‘.

Hieronder is te zien op welke dag en tijd de ploegen zullen starten.  

Vrijdag 19 maart 2021 Boot 1 Boot 2 
17:05 De Paalprutsers Lords of the Loods 
 
Zaterdag 20 maart 2021 Boot 1 Boot 2 
13:30 InPickWick  
14:00 Vino Veritas Gold Riggers 
15:10 Sabooteurs *INSYNC 
 
Zondag 21 maart 2021Boot 1 Boot 2 
08:45 Eaulijke Tweeling Double Vision 
09:00 The Mile High ClubACHT 1 The Mile High ClubACHT 2 
14:00 Adtjelantis ‘Vowaerts 
15:10 Veni Rowi Vici May the 4’s be with you 
16:20 Pelama водка лодка 

 

Het bestuur en de CompoCie hebben er heel veel zin in! Voor iedereen die gaat starten: zet ‘m op! Voor iedereen die niet start: houd de Instagram updates in de gaten dit weekend… 🙂