Zondag aanstaande wordt de Novembervieren verroeid in Amsterdam. Deze wedstrijd wordt gevaren over 4 kilometer en bestaat, zoals de naam doet vermoeden, uitsluitend uit velden voor vieren. Deze editie geen roeiers van Pelargos aan de start, maar wel twee ervaren stuurtjes: te weten Marli Kooistra en Lisa Frima. Op het bochtige parcours op de Amstel zou hun ervaring weleens doorslaggevend kunnen zijn!
 
Marli stuurt een lichte dames dubbelvier in het LDB4* veld, met aan boord oud-Pelargiaan (en stuur van EJD 2017) Lizzy van der Beek. Deze boot is een bonte combinatie aan burgerverenigingen (DDS/De Laak/RIC) die elkaar hebben opgezocht voor deze wedstrijd. Met twee tegenstanders, waaronder een boot met EJD 2016 stuur Teddy Damen op boeg, zijn er zeker kansen in dit veld voor Marli.
 
Lisa stuurt in het DG4* veld de tweedejaars dames van Laga, de corporalen uit Delft. Vorig jaar hebben deze dames erg hard gevaren in de acht, en ze hebben sinds de zomer (onder andere onder begeleiding van Pelargos coach Geoffrey Simpson) één riem ingeruild voor twee riemen. Met de racementaliteit en power van deze dames zit het goed, als Lisa hen goed bij elkaar kan houden zouden ze weleens hoog kunnen eindigen.
 
Marli en Lisa, heel veel succes!