Beste leden,  

De bowa wordt terwijl ik dit aan het typen ben opgeladen met 4+tjes, en dat kan maar één ding betekenen. Het is tijd voor de Northwave Asopos Driekamp! Dit is een knusse wedstrijd waar voornamelijk viertjes (en soms een verdwaalde sprint 8+) starten. Ook gaat er één lenteploegje mee die hun eerste wedstrijd gaan starten.  

Zoals de naam van de wedstrijd al zegt, bestaat de wedstrijd uit een driekamp. Een 250, 500 en een 1250 meter. Spannend! De wedstrijd wordt gestart door de clubdames Bootgeval, Dolle Mina’s, Prowst en De Oude Taarten. Voor het sprintploegje De Oude Taarten is dit nog wel een uitdaging – hun kracht is natuurlijk vooral korte afstanden. Dan valt zo’n 1250 al snel tegen. Maar meiden, gewoon op karakter gaan!!  

De bokaalploegen en lenteleden starten op zaterdag. Prowst start op zondag. Kom vooral even langswaaien als je zin hebt in een rondje op je fiets! De wedstrijd wordt gewoon op het water voor Asopos verroeid, dus het is op bekend terrein. De tijden kan je volgen op hoesnelwasik.nl.  

Zaterdag  

 Starttijd 
Bootgeval 9:00 
Dolle Mina’s  11:20 
De Oude Taarten 11:20 
Pelargos 1 (lente dames) 16:40 

Zondag 

 Starttijd 
Prowst 12:00 

 

 Heel veel plezier en succes aan de ploegen!