Komend weekend staat er een drukke roeiagenda op ons te wachten. Er zijn namelijk twee wedstrijden op één dag. Op zondag zal als eerste de strijd aangegaan worden tussen de Haagsche en Delftse ploegen tijdens de DDS trials. Deze wedstrijd is vanaf Drievliet/ de Chinese muur tot aan Calvé. De race over 4 kilometer zal gestart worden door alle deelnemers van het sportief traject. Voor veel van hun een spannend moment omdat het de eerste lange baan wedstrijd is. Daarnaast zal ook Julie Baleynaud in de skiff gaan starten. Ze heeft de afgelopen maanden veel vroege uurtjes in de loods doorgebracht, dus hopelijk kan ze dit laten zien tijdens de wedstrijd.

Dit is de wedstrijd die je als toeschouwer niet kan missen aangezien het een wedstrijd in eigen stad is, dus kom iedereen aanmoedigen!!!

Dit is het voorlopige schema van de DDS Trials:

Om 12:30 starten de volgende heren boten:

Pelargos 1: Barend, Peter, Max J., Gerhard

Pelargos 2: Bram, Sem, Zander, Rein

Om 15:00 is het volgende blok, waarin de dames zullen starten:

Pelargos 1: Lise, Simone, Pien, Joanne

Pelargos 2: Emilia, Wijke, Annette, Tara

Pelargos 3: Sanne, Paula, Emma, Roos

Julie in de skiff

Maar tussen de twee blokken in zal er nog een boot van Pelargos een wedstrijd starten. Namelijk bij de Hel van het Noorden. Dit is een race over 6 km in het hoge noorden van Groningen. Carlijn en Isa zullen hier voor het eerst sinds een aantal jaar weer een Pelargos boot op het water leggen bij deze wedstrijd. Zij zijn sinds de zomer alweer hard aan het trainen in de 2- (boord twee zonder stuur/ twee zonder). Dus een spannend moment nu ze voor het eerst in deze boot een wedstrijd zullen starten.

Wil je Carlijn en Isa volgen tijdens de race, dan kan dat natuurlijk hier online ze starten om 14:56

Wij als het bestuur vinden het heel mooi dat er zoveel roeiers starten op alle verschillende niveaus. Daarom wensen we ze natuurlijk heel veel succes, maar vooral veel plezier!!