Dit weekend is het zover, de legendarische H4K, Heineken Roeivierkamp. Pelargos wordt dit weekend in groten getale vertegenwoordigd door Pelargos.

Op zaterdag zal de 2500m en 250m worden geroeid. Om 11:30 zal Tess de Aegon Bedrijfsacht sturen die hun allereerste wedstrijd gaan roeien. Op naar een mooi seizoen voor de bedrijfsacht met vele wedstrijden.

In blok 4 zal om 15:00 als eerste de Pelargos/Roosendaalse combinatie starten in het D1eDiv 4* veld met daarin Carlijn van Rooij en Lianne Damink. Hierna de Pelargos/Thêta combinatie in het DEj 8+ veld met Isa van Rijswijk, Ysabelle Roelofs en Stella Naziris. Als laatste zal de Pelargos/Laga starten in het D2eDiv 8+ veld met Lisa Frima als stuur.

In blok 5 zal om 17:00 de Pelargos/Laga combinatie starten in het HEj 8+ veld met daarin Thijs Barten, Bas Berg, Jannick Zwetsloot en Floris-Rene van Strien.

Als eerste zullen zij allemaal een 2500 meter roeien met de finish bij Nereus om vervolgens een stukje door te roeien en om te keren en met een 250 meter sprint af te sluiten.

Op zondag zullen al deze ploegen een 5000 meter en een 750 meter starten. Een pittig maar leuk weekend. De D1eDiv 4* zullen samen met DEj8+ en D2eDiv 8+ in het eerste blok starten om 09:30. Hej 8+ start in blok 2 om 12:00 uur. Aan het einde van de dag zal er een feestelijke prijsuitreiking zijn en een gezellige borrel bij Skoll.

Heel veel succes gewenst aan alle roeiers! Maak er wat moois van en geniet!! Kom allemaal onze wedstrijdroeiers aanmoedigen in Amsterdam!!

De botenwagens van de heren en de middengroep staan bij RV Willem III en de botenwagen van de dames staat bij RIC.

Klik hier voor alle informatie over de H4K (De loting, contact etc)

Tot morgen allemaal!