Vandaag is het zover… de opening van het roeiseizoen voor de competitieroeiers, de HNOT. Een prachtig weekend bij Vidar en natuurlijk Beekse Bergen, waar heel roeiend Nederland verblijft in de prachtige Jungalows en andere huisjes. Het beloofd weer een waar spektakel te worden.

Op vrijdagavond zullen er natuurlijk eerst wat biertjes worden genuttigd bij Vidar om het weekend goed te beginnen. Zaterdagochtend zal de eerste wedstrijd om 08:00 uur ‘s ochtends worden geroeid.

Zaterdag is het de beurt aan H2’VO en Aquaholics om als eerste twee voorwedstrijden te starten van 500m om begin van de middag een finale te varen n.a.v. de loting na de voorwedstrijd! Om 15:15 start Anne in het D1x veld en rond 16:00 zal zij een A of B finale starten.

Zaterdagavond is het natuurlijk tijd voor hét feest. Trek je jasje aan, doe je das om en spring die paal in!

Na een nachtje heel weinig slaap is het weer tijd om een dag lekker te roeien. Het is ‘s ochtends vroeg tijd voor de ploegen: Oarsome Five, The Rowing Stones en Vo’ledige Escalatie. ‘S middags zal onze eigen Matcom en Penny ook nog starten met zijn ploeg: STOEPA bestuurders ‘Vo samen met Saurus, Thêta, Orca en Euros in het HervC4+ veld.

Kijk voor alle precieze tijden van de wedstrijden hier

Maak er een heel mooi weekend van!!