Na de eerste hele mooie wedstrijd op de Amstel van afgelopen weekend is het nu tijd voor nog één, de Head of the River. Dit is een wedstrijd van maar liefst 8km. Een zware wedstrijd als afsluiter van het wedstrijdseizoen. Pelargos zal weer goed vertegenwoordigd worden dit weekend. De start ligt in Ouderkerk, bij de Oostermeerweg. De finish is in Amsterdam kort voor de Nieuwe Amstelbrug

Op zaterdag beginnen we met de dames. Als eerste zal Lisa Frima weer de Laga/Pelargos combinatie sturen in het DG 8+ veld. Ze starten in blok 2 op zaterdag om 16:00 uur. Hierna zullen Lianne Damink, Isa van Rijswijk, Leanne Vis (Thêta) en Stella Naziris starten in het DEJ 4+ veld in een Pelargos/Thêta combinatie. Ook zullen zij in blok 2 om 16:00 starten.

Op zondag is het de beurt aan Floris-Rene van Strien, Thijs Barten, Bas Berg en Jannick Zwetsloot om de 8km te roeien. Ze zullen starten in het EJ 4+ veld in blok 2 van zondag om 14:00 uur.

Klik voor de loting van de velden hier!

Heb je nog niks te doen dit weekend? Pak je fiets en stap in de trein naar Amsterdam en kom de roeiers aanmoedigen, het is een hele vette wedstrijd!! Wel wordt het lekker koud, dus pak je dik in!