De Heineken Roeivierkamp is pas net achter de rug en de volgende wedstrijd staat alweer voor de deur! En aankomende weekend staat er niet zomaar een wedstrijd voor de deur: De Head of the River! Dit is een spectaculaire acht kilometerrace van Oude Kerk aan de Amstel naar het centrum van Amsterdam. Dit is ook de richting die de Head in 1932 tijdens de eerste editie had. In 2008 is de richting van de Head omgedraaid en was de start in Amsterdam en de finish in Oude Kerk, exact 10 jaar later, in 2018 is de richting weer teug gedraaid naar de traditionele racerichting van Oude kerk naar het centrum! Lees via DEZE link meer informatie over deze bijzondere wedstrijd!

Dit weekend zullen de EJD en Club8+ op zaterdag aan de start liggen. De Club8+ zal om 13:15u in het 1e blok starten. Later op de middag zal de EJD zich klaarmaken voor deze acht kilometer lange race. De dames zullen om het 2e blok om 16:00u doorstarten.

Net als afgelopen weekend zijn er helaas slechte omstandigheden voorspeld! Het zou daarom kunnen dat er vanwege het weer wijzigingen gedaan worden aan het tijdsschema! Dus houd de site goed in de gaten als je de EJD en Club8+ komt aanmoedigen bij deze mooie wedstrijd! Via DEZE link blijf je op de hoogte van updates!

Ik hoop dit weekend veel oranje/blauw te zien op en langs het water, en wens de startende ploeg onwijs veel plezier en succes tijdens deze bijzondere wedstrijd!