Zondag 10 maart staat de langste wedstrijd voor de wedstrijdroeiers op de planning, de Head of the River. Tijdens deze wedstrijd zullen de ploegen 8km over de Amstel roeien naar de finish bij roeivereniging De Hoop. 

De middengroep heren zullen hun krachten bundelen en samen in de elite 4* starten. Jurgen is weer helemaal back-in-the-game en zal dus ook weer terugkeren in de boot. Femke Zweekhorst, stuur van EJLD ‘22, keert ook weer voor een dagje terug in de wedstrijdwereld en zal de heren naar de finish manoeuvreren, wat op de Amstel best een uitdaging kan zijn.  

De middengroep heren zijn niet de enige die hun krachten bundelen, Laura en Leonoor maken dezelfde keuze en zullen ook in de elite 4* starten. Zij maken van de Head echter een Delftse onderlinge, aangezien hun enige tegenstander Laga zal zijn. Daarnaast zal ook hier een terugkeer komen van een stuur, namelijk Carlijn Reij, stuur van EJD ’22 en EJLD ‘23!  

Daarnaast zullen de EJ-ploegen zich ook aan deze wedstrijd wagen. De EJD start in combinatie met Euros, en de EJZ start in combinatie met Argo. Beide zullen de strijd aangaan in hun klassement, waar ze de tegenstanders inmiddels steeds beter leren kennen. De coaches hebben een goede voorbereiding hier naartoe getroffen, de stuurtjes hebben de baan en de tactieken goed doorgenomen en de roeiers zijn weer in topvorm en vastbesloten om er 122% voor te gaan!  

Volg de ploegen langs de Amstel, of volg ze op Hoe snel was ik!