Aankomend weekend staat de voorlaatste wedstrijd van de wedstrijdselectie op het programma: de Damen Raceroei Regatta! Dit is een wedstrijd op de Willem-Alexanderbaan (Zevenhuizen) die jaarlijks georganiseerd wordt door D.S.R.V. Laga. Dit jaar vind naast de ‘gewone’ 2000 meter races ook het NK-groot plaats! Dit betekend dat er voor de top van roeiend Nederland nationale titels te behalen zijn in de elite velden. José van Veen zal naast onze de EJD en MGD dit weekend ook aan de start liggen in Zevenhuizen in het Dames Elite 8’en veld! Maar ook de EJD en MGD zullen weer meerdere malen de baan over gaan aankomend weekend. Onze eerste eerstejaars dames acht zal om zaterdag de strijd aan gaan in het klassement en op zondag zal er gestreden worden voor het beginnelingen blik in het DB8+-veld! Van de MGD zal Lianne dit weekend met Florentine Timmenga van Triton aan de start verschijnen van de Dames Development klassement. Daarnaast zullen Isa en Robin op zondag net als de EJD gaan strijden voor een beginnelingen blik in het beginnelingen dubbeltwee veld!

Al met al een weekend waarin weer mooie resultaten neergezet kunnen worden dus kom onze selectie vooral aanmoedigen in Zevenhuizen, hieronder staan de starttijden van alle ploegen.

Ploeg

Veld

Tijd

Dag

EJD’19

DEj8+ – VW

8:00

Zaterdag

MGD’19

DDev2x – VW

9:55

Zaterdag

EJD’19

DEj8+ – FA

14:15

Zaterdag

MGD’19

DDev2x – FA

15:20

Zaterdag

José

DE8+ – VW

11:15

Zondag

MGD’19

DB2x – VW

11:50

Zondag

EJD’19

DB8+ – VW

12:30

Zondag

José

DE8+ – FA

15:55

Zondag

MGD’19

DB2x – FA

17:10

Zondag

EJD’19

DB8+ – FA

17:25

Zondag

Mocht je het niet redden om de ploegen te komen aanmoedigen dan kan je natuurlijk altijd live de uitslagen checken via TIME TEAM (klink HIER)!!

Ik wens alle ploeg ontzettend veel succes en plezier dit weekend!!