Dit weekend is het zover! De eerste grote wedstrijd waar heel roeiend Nederland voor naar de Bosbaan komt. De nieuwe eerstejaars zijn gisteren ingehamerd als volwaardig lid van H.S.R.V. Pelargos en dit weekend mogen ze zichzelf gelijk bewijzen tegenover de eerstejaars van alle andere studentenroeiverenigingen. Ook de dames en heren van traject starten dit weekend de Asopos Najaars. Zij hebben al 6 weken keihard getraind voor deze wedstrijd om te laten zien wat ze kunnen.  

Zaterdag is het als eerste de beurt aan de Dames onervaren C4+. Dames 1 zal om 08:24 aan de start verschijnen en dames 2 om 09:12. Ze zullen een 500 meter varen in de voorwedstrijd. Hierna is het de beurt aan de Dames ervaren C4+ om te laten zien wat ze kunnen op een 500 meter. De eerste Pelargos boot zal om 10:08 aan de start liggen en direct erna de tweede boot om 10:12. Hierna is het de beurt aan de gladde nummers. De Derv4+ zal om 10:36 aan de start liggen om een 2k te roeien. De mannen zullen daarna in het ej8+ veld aan de start verschijnen om 13:25.  

Afhankelijk van de uitslagen van deze voorwedstrijden zullen er ploegen herkansingen starten en finales! Alles is te volgen via https://time-team.nl/informatie  

Zondag is het de beurt aan de Heren onervaren C4+. Zij zullen een 500 meter starten om 09:08. De Heren ervaren C4+ is daarna aan de beurt om 10:12. Ook zij zullen afhankelijk van de uitslagen nog herkansingen en finales starten. Alles is te volgen via Time-Team.  

We willen iedereen uit te nodigen om langs te komen op de Bosbaan om al deze roeiers aan te moedigen, op (voor sommigen) hun eerste wedstrijd! Lieve roeiers, heel erg veel succes en Pelargos wint de Asopos Najaars!!