Beste leden,

Dit weekend is het zo ver, de Asopos Najaars! Er zullen maar liefst 16 ploegen starten dit weekend. Dit zal de eerste wedstrijd worden voor alle eerstejaars. Echter zullen niet alleen de eerstejaars deze wedstrijd starten. Ook zullen er meerdere boten van het sportief traject mee doen en zal het lente ploegje van vorig jaar, de Riggers van de ronde tafel, ook strijden om de winst. Naast al deze mooie viertjes zal Pelargos ook vertegenwoordigt worden in het Dames 2x veld. Lianne heeft de afgelopen periode haar biertjes even aan de kant gezet om samen met wies hard te trainen om dit weekend ontzettend hart te kunnen knallen.

Pelargos zal dus met super veel leden aanwezig zijn en we gaan er een prachtige dag van maken. Het is daarom ook een hele leuke wedstrijd om te volgen. Kom daarom allemaal lekker kijken op de Bosbaan of volg de ploegen live via timeteam: www.time-team.nl

Wij als bestuur hebben er ontzettend veel zin in en hebben er vertrouwen in dat we er met zijn alle een prachtige wedstrijd van zullen maken!