Een voorbeschouwing geschreven door Tess, omdat ik (Else) op de ARB ben dit weekend heeft Tess een verhaal geschreven voor de A3K.

Aankomende zaterdag is de Asopos Driekamp. Een superleuke wedstrijd met wel drie afstanden. Iedereen roeit een 250m een 500m sprint en een 1250m! De wedstrijd is dicht in de buurt, namelijk in het mooie Leiden! Ook strijden er wel acht ploegen voor de eer van Pelargos dus genoeg reden om te komen aanmoedigen!

In blok 1 zal Isa voor het eerst starten in de skiff. Isa zal dit weekend niet een maar twee wedstrijden starten. Ze start namelijk zondag op de ARB in de Asopos acht! Twee asopos wedstrijden in een weekend, wie weet brengt het geluk! Ook zullen in blok 1 de lente heren van start gaan! Het is de tweede wedstrijd van de lenteheren dus ook hier kan nog van alles gebeuren. Laten we duimen voor een wedstrijd zonder snoeken!

In blok 2 start Else’s Angels. Misschien ligt het wel aan de naam van de ploeg. Else onze commissaris roeien is natuurlijk ook haar functie aan het rocken dit jaar, net als deze ploeg! Om de zondag staan zij te shinen in de Momfer op het podium naast het bestuur. Wie weet zullen ze ons zaterdag weer verbazen!

In blok 3 starten Sexy Lexy en Gin&Win. De clubheren waren zo blij met hun eenhoornblik van de ERD dat ze alweer zeiden dat ze over twee weken weer zouden blikken! Wij zijn benieuwd, succes heren en op naar de top van de vlietbokaal! Voor de lente dames van Gin&Win wordt dit ook de tweede wedstrijd. Heel veel plezier dames en maak Pelargos trots!

In het laatste blok starten maar liefst drie ploegen. Monchoutaart en Jean! (Camiel en JP) nemen het tegen elkaar op in de skiff. Camiel gaat lekker het zuur van de ringvaart er uit roeien tijdens deze wedstrijd. En als laatste zal roeien met de P starten. Simon en ik hebben ondertussen al twee keer getraind samen en een wedstrijd gestart. Afgelopen woensdagtraining ging het al een stuk beter dus wij hebben goede hoop op zaterdag!

Kom dus zaterdag allemaal mij en de andere ploegen aanmoedigen! De wedstrijdroeiers strijden dit weekend op de ARB. Dus dit belooft weer een mooi weekend te worden voor Pelargos!

Het is in de buurt, dus goede reden voor leden om even te komen kijken. Er zijn maarliefst acht ploegen zaterdag!