Lieve leden,  

Het is alweer tijd voor de allerlaatste competitiewedstrijd van het najaarsseizoen! Dit weekend nemen we de boten mee naar Wageningen, om de Argo Najaarsslotwedstrijden te gaan roeien. Iedere ploeg start twee afstanden: een 1000 meter mét een keerboei en een 500 meter sprint. Het zal echt de klapper van de het seizoen worden!  

We starten met drie ploegen – waarvan Prowst met twee boten start. Zij hadden namelijk zoveel enthousiastelingen die graag wilden roeien dat ze maar liefst twee boten konden vullen. De tweede boot zal starten onder de naam Borrelbootje. We zullen dit weekend ook iets moois te vieren hebben: omdat de boot van Skoll niet meedoet, heeft Prowst, mits zij de wedstrijd roeit, de bokaal eigenlijk al binnen. Maar we juichen niet te vroeg! Eerst nog even de boot in op de Wageningse wateren.  

Daarnaast starten we ook met Overstuur en de Zondagroeiers. Voor deze ploegen is het ook de laatste wedstrijd van de bokaal. Momenteel staat Overstuur op een mooie 12e plek in het DErv4+ veld. De Zondagroeiers staan op de gedeelde 26e plek in het klassement van de HErv4+. Prowst staat dus op de eerste plek van het DErvC4+ veld! 

De starttijden zijn als volgt:  

 Borrelbootje Prowst  Zondagroeiers Overstuur 
Starttijd 1000m keerboei  10:10 10:10 11:30 10:30 
Starttijd 500m sprint  13:55 13:55 15:15 13:45 

 

Natuurlijk wordt er op de zaterdagavond ook nog even een feest meegepakt in Wageningen. Dit wordt weer echt genieten – nog één keer voordat het najaarsseizoen voor de compo écht voorbij is!