Het Bestuur

Het bestuur der H.S.R.V. Pelargos wisselt iedere zomer van bestuursleden. Door het jaar heen zorgen zij voor het vervullen van de dagelijkse werkzaamheden. Daarbij houden zij de rekening met de ambities en identiteit van de vereniging. Zij zorgen ervoor dat er voor iedereen een plek is in de vereniging, van hard roeien tot gezelligheid!

Meer weten

Commissies

Binnen Pelargos zijn er verschillende commissies. Hierbij kunnen leden zich ontwikkelen binnen of buiten hun studiegebied. Commissies zijn erg belangrijk binnen Pelargos en zorgen er bijvoorbeeld voor dat er evenementen worden georganiseerd of dat er iedere week een heerlijk gerecht klaar staat op de wekelijkse hap.

Meer weten

Ploegen

Binnen Pelargos zijn er veel roeiploegen te vinden. Hierin is een onderscheid te vinden tussen de fanatieke wedstrijdploegen en de competitie- en clubploegen.

Meer weten

Disputen

Pelargos kent ook disputen. Dit zijn groepen leden uit meerdere jaarlagen die naast gezelligheid ook een gezamenlijk doel nastreven.

Meer weten

Huizen

Door de jaren heen hebben zich veel Pelargos huizen gevormd in Den Haag. Ieder huis heeft haar eigen sfeer, maar allemaal worden ze bewoond door fanatieke Pelargianen.

Meer weten

Historie

De mijlpalen en geschiedenis van Pelargos

Meer weten

Lidmaatschappen

Binnen Pelargos zijn er verschillende vormen van lidmaatschap. Deze worden volgens bepaalde wegen verlengt, gewijzigd of stop gezet. Dit is hier onder allemaal te vinden samen met de manier van betalen, werkacties en de wedstrijdgelden.

Meer weten

Huisvesting

Het is voor Pelargos belangrijk zich meer te gaan richten op het bouwen van een nieuwe sociëteit. Zodat we als vereniging door kunnen groeien maar het belangrijkste, het roeien beter kunnen faciliteren. Voor de ideeën van de werkgroep kan je hier verder lezen.

Meer weten

250+

Leden

38

Boten

16

Commissies

1

Ambitie