Zoals gisteren ook tijdens de Financiële ALV ter sprake kwam, zijn de grootste sponsorinkomsten van de afgelopen jaren voor Pelargos de inkomsten die worden opgehaald met het bedrijfsroeien. Bedrijfsroeien is het aanbieden van roeitrainingen- of clinic’s aan bedrijven. Als Pelargos bieden wij faciliteiten zoals materiaal, coaching en stuurtjes.

Het materiaal hebben we natuurlijk al, maar voor het bedrijfsroeien zijn coaching en stuurtjes altijd heel hard nodig! Wanneer je coach of stuurt bij het bedrijfsroeien help je als lid mee om sponsorinkomsten binnen te brengen in het potje voor een nieuwe huisvesting of materiaal.

Hiernaast is het zo dat je als lid helpt tijdens werkactie zoals bedrijfsroeien je 8,33 euro per uur korting krijgt op jouw maandelijkse contributie.

Los van dat het voor jezelf fijn is als jouw maandelijkse factuur lager is, help je dus de vereniging aan een mooie nieuwe huisvesting! Kortom dit is een win-win actie!!! Toch is het zo dat er erg weinig leden zijn die deze werkacties ook echt doen. Hierdoor is het zo dat de acquisitie, de commissie die zich bezighoudt met sponsoring, bedrijven moet afzeggen omdat simpelweg de leden niet gevonden kunnen worden om deze bedrijven te faciliteren.

Dit is natuurlijk zonde omdat hier serieus geld wordt laten liggen, waardoor een nieuwe huisvesting ver weg blijft!

Bij deze daarom – nogmaals – de oproep om zo nu en dan ook eens te helpen met bedrijfsroeien. Je helpt jezelf dus in financieel opzicht, maar ook zeker de vereniging. Zonder leden geen bedrijfsroeien en zonder bedrijfsroeien geen huisvesting! Mocht je dus een keer tijd over hebben, help een keer mee!

Op naar een eigen soos!

Liefs, B17 en Acquisitie