We zijn al bijna twee maanden bezig met het Pelargos klassement. Nu echter de eerste roeiers ook op het Elfsteden rondje zijn gefinisht is de afgelopen week al vaker de terechte vraag voorbij gekomen: ‘Waar gaan we nu heen fietsen/ rennen/ roeien met het Pelargos klassement?’. De afgelopen weken hebben we met het klassement al het grootste gedeelte van Nederland gezien, dus we gaan het klassement wat breder maken, namelijk met een Strava Pelargos club.

Hierop zullen evenementen/ challenges georganiseerd worden, deze beginnen volgende week (als het allemaal goed toepasbaar is en het lukt). Hiervoor moet je wel in de Pelargos Club zitten om hier aan mee te kunnen doen. Komende dagen zullen de deelnemers van het Pelargos klassement een uitnodiging van mij ontvangen voor de Pelargos club. Mocht je op zaterdag de 27e nog geen uitnodiging hebben ontvangen of je hebt nog niet eerder meegedaan aan het Pelargos klassement, stuur dan even een mailtje naar wedstrijd@pelargos.nl.

Voor de gene die nog niet zijn gefinished op het Elfsteden rondje, blijf ik deze bijwerken tot dat ook de laatste deelnemers zijn gefinished.

Mocht je verder nog leuke ideeën hebben voor een sport klassement of iets totaal anders, laat het dan vooral ook weten!!