Afgelopen weekend zijn de dames van de wedstrijdselectie op trainingskamp geweest naar het zuiden (van Delft). 

Dit was het eerste trainingsweekend. Er zijn vier goede trainingen gedraaid waarmee de ploegen zich hebben voorbereid op de Winter Wedstrijden. 

Het trainingsweekend begon zaterdagochtend bij de loods waar EJD’19 + in de Potentia naar het verre Proteus-Eretes zijn geroeid. Ook de MGD’19 was van de partij. Robin, Lianne en Isa hebben zich elk afzonderlijk in een skiff naar Delft-Zuid begeven. In Delft aangekomen was het tijd voor een goede lunch onder het genot van leuke videoanalyses! Zaterdagmiddag stond in het teken van een lange duurtraining met stukjes tempo, in deze training zijn door beide ploegen goede stappen gezet! Deze intensieve dag is met de hele selectie + stuur en coaches afgelopen in de V.I.P. met een goede maaltijd. 

Zondagochtend vond er zoals gebruikelijk een sparsessie plaats tussen de skiffjes van MGD’19 en de EJD’19 in de acht. Alle roeisters hebben keihard gestreden tegen de harde wind in! Maar de dames hebben niet opgeven en hebben beide afstanden van 3 kilometer op goed tempo uitgevaren! 

Na deze sparcessie was het tijd voor een lunchpauze om een beetje te herstellen, waarna de boten weer terug geroeid zijn naar onze mooie loods! 

Ondanks het slechte weer was het een erg geslaagd trainingskamp. Ik ben trots op alle roeisters die onder alle zware omstandigheden toch elke training stappen hebben gezet. Op naar de Winter Wedstrijden! Ik heb er zin in!!