Het begint weer mooi te worden. Er is komt een leuke nieuwe lente lichting bij en het roeiseizoen is volop bezig. Maar er is meer mogelijk, om dit seizoen nog leuker af te sluiten! Lijkt het jou heel erg vet om harder te roeien dan dat je nu al doet in een C4+? Dat kan, het talenten traject gaat namelijk beginnen. Dit houdt in dat je naast de gewone trainingen van je ploegje, mee kan doen aan centrale trainingen voor dames en heren. Tijdens deze training worden jullie door ervaren coaches gecoacht om zo in een gladde 8 op de NSRF slotwedstrijden de baan over te vliegen.

Het talenten traject is niet alleen voor eerstejaars (herfst en lenteleden) maar ook ouderejaars roeiers kunnen zich inschrijven. Er mogen 2 ouderejaars roeiers in de 8+ starten op de NSRF. Dus ben je ouderejaars bij Pelargos en wil je ook een keer op een echte nationale wedstrijd starten? Schrijf je vooral in!!

We zoeken naast roeiers, ook enthousiaste coaches en stuurtjes die hier aan mee willen doen! Want ook als stuurtje en coach is het een hele gave ervaring om op een andere soort wedstrijd ervoor te zorgen dat er een 8 door jou heel hard over de baan gaat. Meld je dus ook aan als sturen of coachen meer bij jouw ambitie zijn!

Op 22 april is de aftrap van het talenten traject. We gaan gedurende 10 weken trainen naar de NRSF slotwedstrijden.

De trainingsdagen zijn:

  • Dinsdag: ergometer training;
  • Woensdag: indoor;
  • Zaterdag: boottraining.

Schrijf je in via deze link!

Aanmelden kan tot en met 17 April.