Vorig jaar heeft de EJD ’16 op spectaculaire wijze geblikt op de Damen Raceroei Regatta. Dit wordt altijd traditioneel gevierd in het opvolgende jaar met een streepjesborrel, het moment waar de overwinningsstrepen op de desbetreffende boten worden aangebracht.

Onder het genot van elkaar en wat goud geel getapte biertjes zullen we dit heugelijke moment fêteren, de voormalige wedstrijdcommissaris zal de vereniging al verhalend kennis laten maken met de blikkende ploeg en de hoofdcoach zal ons meenemen in de voorbereiding naar – en het verloop van – de titanen wedstrijd zelf. Na deze verbale verslagen is het tijd voor de zegevierende boot om zijn blauwe overwinningsmarkering te ontvangen, de klassieke Blue Curacao & Oranje Bitter zal zijn opwachting maken, het mooiste lied zal klinken en als toegift zullen de overwinnende dames hun boot voorroeien. Hierna kan er natuurlijk naar lief en leed worden door geborreld.

Op 13 mei vanaf 15:30 zal deze memorabele middag plaatsvinden bij ons op het vlot. Zorg ervoor dat je erbij bent, wees niet vierkant!