Woensdag 6 juni is het zover. De dag van de Ringvaart Regatta. De dag dat ontzettend veel mensen 100 kilometer gaan roeien. Er zullen ook 3 Pelargianen woensdag heel erg vroeg aan de start verschijnen. De start is bij Asopos de Vliet en de finish bij Proteus Eretes. Hier een overzicht van de route die de roeiers zullen afleggen:

 

Voor alle informatie over de route en de fietsroute kan je hier vinden!

Als eerste Ilona en Elske ook wel bekend als Bootjes en Biertjes. Vorig jaar wilden zij dit al heel erg graag doen maar toen werd de Ringvaart afgelast. Mooi om te zien dat jullie er dit jaar gewoon weer volledig voor gaan, dames! Zij zullen de 100 kilomter in een dubbel twee starten. Bootjes en Biertjes zullen als 75e starten om 07:10. Zie hier het tijdschema van Elske en Ilona:

100 kilomter is écht lang, dus kom de dames vooral een stukje aanmoedigen! We wensen jullie heel erg veel succes deze dag en zet ‘m op!!

Camiel start als allereerste om 06:00 uur. Camiel gaat 113 kilometer roeien voor Stichting 113 zelfmoordpreventie. Hij zal de Ringvaart roeien als eerbetoon aan zijn broertje Dominic, die afgelopen december zelfmoord pleegde op 20 jarige leeftijd. Camiel wil bijdragen aan de bewustwording van zelfmoord. Mensen moeten erover kunnen praten. Met deze 113 kilometer wil Camiel €113.000 ophalen voor Stichting 113. Steun Camiel en doneer nog snel via deze pagina!

Camiel, ontzettend veel succes woensdag!! Wij hebben er het volste vertrouwen in dat je gaat knallen en we zijn trots op wat je al hebt bereikt de afgelopen weken en wat je woensdag gaat doen voor Dominic! Zet ‘m op!

Hij zal bij de start eerst 6,5 km terug roeien, dan omdraaien, nog eens 6,5 kilometer roeien en dan de start overgaan om de 100 kilometer te gaan roeien. Het verwachte tijdschema van Camiel is als volgt:

Dan voor alle andere Pelargianen, kom vooral meefietsen!! Er zal woensdag geen hap zijn dus fiets vooral stukken mee met Ilona & Elske en Camiel. Wij vragen aan iedereen om het laatste stuk, van de Chinese Muur naar Proteus-Eretes, mee te fietsen en de roeiers te onthalen bij de finish!!