Partners

Hieronder vindt u een lijst van huidige samenwerkingen. Deze partners ondersteunen de vereniging en maken de Haagse studentenroeisport mede mogelijk.

Royal Flora Holland

H.S.R.V. Pelargos heeft een sponsorschap met Royal Flora Holland. Royal Flora Holland is de grootste bloemenveiling ter wereld en verzorgt ruim 90% van de Nederlandse bloemenhandel. In ruil voor het sponsorschap zal Pelargos gemotiveerde werkstudenten leveren die helpen in het bedrijf.

Bavaria

Per 2020 is Bavaria de bierleverancier van H.S.R.V. Pelargos. Na het beoefenen van de roeisport is het ook tijd voor ontspanning. Pelargianen drinken dan niets liever dan hét studentenbier Bavaria.

QualitieTie

QualityTie is dé leverancier hoogwaardige kleding accessoires, zowel binnen de corporate sector als de groeiende studentenwereld. Producten op maat gemaakt, waar oude etiketten, maar ook nieuwe trends én persoonlijke wensen samen komen.  QualityTie is uitgegroeid tot de grootste accessoire producent van de Benelux

Sugared

Sugared is de waxsalon om op een natuurlijke en veilige methode onthaard te worden. De wax die gebruikt wordt is 100% natuurlijk en vegan en geeft een langdurig effect.

Knaek

Onbeperkt geld besparen met de studentenkortingsapp op meer dan 1.000 locaties en online.

SponsorKliks

Sponsor ons gratis!
Koopt u wel eens online? Vergeet dan volgende keer niet om eerst https://www.sponsorkliks.com/ te bezoeken.
Via de knop van SponsorKliks komt u uit bij ruim 300 winkels waar u precies hetzelfde betaalt maar gaat er een commissie naar ons.
U sponsort dus gratis!

Ook partner worden? Klik hier voor meer informatie over samenwerkingen.