Partners

Hieronder vindt u een lijst van huidige samenwerkingen. Deze partners ondersteunen de vereniging en maken de Haagse studentenroeisport mede mogelijk.

Royal Flora Holland

H.S.R.V. Pelargos heeft een sponsorschap met Royal Flora Holland. Royal Flora Holland is de grootste bloemenveiling ter wereld en verzorgt ruim 90% van de Nederlandse bloemenhandel. In ruil voor het sponsorschap zal Pelargos gemotiveerde werkstudenten leveren die helpen in het bedrijf.

Bavaria

Per 2020 is Bavaria de bierleverancier van H.S.R.V. Pelargos. Na het beoefenen van de roeisport is het ook tijd voor ontspanning. Pelargianen drinken dan niets liever dan hét studentenbier Bavaria.

QualityTie

QualityTie is dé leverancier hoogwaardige kleding accessoires, zowel binnen de corporate sector als de groeiende studentenwereld. Producten op maat gemaakt, waar oude etiketten, maar ook nieuwe trends én persoonlijke wensen samen komen.  QualityTie is uitgegroeid tot de grootste accessoire producent van de Benelux

Local Heroes

Uw One Stop Hospitality shop! Local Heroes is een Hospitality Staffing & Projecten Bureau dat gelooft in de cruciale rol van horecamedewerkers bij evenementen en feesten. Ze benadrukken het belang van een sprankelend, enthousiast en goed geolied Hospitality Team voor het succes van elk evenement. Het bedrijf richt zich op kwaliteit en aandacht voor detail, met de overtuiging dat operationeel actieve medewerkers de sleutel zijn tot succes in de gastvrijheidsindustrie, ongeacht de formule.

FysioEffect

Het team van FysioEffect bestaat uit enthousiaste fysiotherapeuten. Zij doen er alles aan om een optimaal herstel te bereiken zodat jij snel weer optimaal de dingen kunt doen die je leuk vindt. De diensten die FysioEffect verleent zijn onder andere fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, medical taping, fasciatherapie, kaakfysiotherapie, echografie, dry needling, neurorevalidatie, slaaptherapie, suppletieadvies en begeleid sporten. Check hier de website!

Knaek

Onbeperkt geld besparen met de studentenkortingsapp op meer dan 1.000 locaties en online.

SponsorKliks

Sponsor ons gratis!
Koopt u wel eens online? Vergeet dan volgende keer niet om eerst https://www.sponsorkliks.com/ te bezoeken.
Via de knop van SponsorKliks komt u uit bij ruim 300 winkels waar u precies hetzelfde betaalt maar gaat er een commissie naar ons.
U sponsort dus gratis!

Ook partner worden? Klik hier voor meer informatie over samenwerkingen.