Oud leden vereniging

De Oud-Ledenvereniging van Pelargos bestaat dóór oud-leden, vóór oud-leden en vóór Pelargos. Het doel van de Oud-Ledenvereniging is namelijk om zorg te dragen voor een duurzame en warme band tussen de oud-leden onderling en om Pelargos te helpen aan de hand van het netwerk, de kennis en de ervaring waar de Oud-Ledenvereniging over beschikt.

Hoe ziet een lidmaatschap van de Oud-Ledenvereniging van Pelargos eruit?
Voor slechts €25 per jaar worden alle leden van de Oud-Ledenvereniging van Pelargos gedurende het verenigingsjaar uitgenodigd voor diverse evenementen van Pelargos én van de Oud-Ledenvereniging zelf. Denk hierbij aan oud-leden borrels of jaarlijks terugkerende evenementen zoals de Hofvijver Regatta, de Dies Natalis of het gala. Op die manier wordt er gezorgd voor een warm en vertrouwd weerzien met de vrienden van toen en kunnen de mooie verhalen en herinneringen van de studententijd bij Pelargos weer eens worden opgehaald.

Daarnaast kunt u op de hoogte worden gehouden van alle belangrijke en sportieve ontwikkelingen met de Oud-Pelargoskrant en natuurlijk initiatieven van oud-leden zelf.

Mocht u zich dus nog niet hebben ingeschreven voor de Oud-Ledenvereniging van Pelargos, maar dat wel graag willen doen? Stuur dan een mail naar secretaris@pelargos.nl en dan hopen we u te zien bij het eerstvolgende Oud-Pelargosevenement!

Contactgegevens secretaris

Ilse Schrotenboer
h.t. Secretaris der H.S.R.V. Pelargos
secretaris@pelargos.nl
06 135 212 95