Afgelopen weekend (15 en 16 april) zijn we met een hoop ploegen naar de Bosbaan afgereisd om daar wedstrijden te varen.
Op zaterdag waren de NOOC-ploegen als eerste aan de beurt. Kantje Boord heeft is 6e geworden in de C-finale en Op slag verliefd 3e in de B-finale. Ze zijn dus al goed op weg, nog even hard trainen de komende weken.
Ook Camiel is gestart in de skiff en heeft na een zware 2k, onverwachts de B-finale gehaald. Hier is hij vervolgens 3e geworden. BatjeIV heeft voor het eerst mee gedaan aan het DamesDispuut C4+ veld. Met een tijd van 1:57,72 zijn ze als eerste over de finish gekomen! Taart voor Pelagos! Tevens hebben ze het baanrecord en het Pelargos record verbroken!

Zondag was het de beurt aan de heren van de NOOC-bokaal. De strijd om de Ooievier werd wederom gestreden. Nimmerzat is 4e geworden in de C-finale, Lekker Zat is 4e geworden in de B-finale met een tijd van 4:06,74 en De Geoliede Machine is 1e geworden in de B-finale met een tijd van 3:58,29 over een afstand van 1 kilometer. Gefeliciteerd heren met het behouden van de Ooievier, maar de strijd is wederom nog niet gestreden!
Ook de club ploegen hebben zich gemeten met de andere club ploegen uit heel Nederland. Ze hebben beiden een 2k afgelegd. De Club8+ is de finish over gekomen met een tijd van 7:33,93. Helaas was Okeanos net een fractie sneller en hebben ze nét naast de B-finale gepakt. De Club4+ is met een tijd van 7:41,78 over de finish gekomen. Ook dit was net niet goed genoeg voor een finale maar ze hebben goed laten zien wat ze konden! Op naar de Rottebokaal op 29 en 30 april! Kom de ploegen aanmoedigen en schreeuw ze naar de finish! Het is op de WAB in Zevenhuizen dus lekker met de fiets naar de baan!