Afgelopen weekend vond de SGOEPPPATS plaats. Dit is een hele leuke 500 meter wedstrijd die gevaren wordt door uitsluitend eerste jaars competitie ploegen en vindt plaats bij A.U.S.R. Orca in utrecht. Samen met alle andere competitie commissarissen van de deelnemende verenigingen heb ik deze wedstrijd georganiseerd. Voor mij was dit een heel andere wedstrijd dan normaal omdat wij het dus zelf organiseerde, zo stond ik ‘s ochtends in alle vroegte tomaten te snijden voor de lunch en in de middag bij de meldtafel voor de rugnummers. Heel anders dus, maar ook heel leuk.

Vanuit Pelargos waren er 3 ploegen die mee deden. Bij de mannen deed “Louter Palen” mee. Zij waren er al om 9 uur en hebben het super goed gedaan. Ze hebben zich geplaatst voor de halve finale en zijn uiteindelijk 4e geworden van alle deelnemende mannen ploegen. Dit is een resultaat waar ze trots op mogen zijn en belooft veel goeds voor de rest van het composeizoen.

Bij de dames deden Imperium Lucius en Adtlantis mee. Ze hebben het allebei super goed gedaan en hebben de 2 voorwedstrijden gevaren.

Voor de drie deelnemende ploegen was het een goede oefening voor het echte seizoen. Ze hebben wedstrijdervaring opgedaan en hier allemaal veel van geleerd. Al met al was het dus een heel geslaagde wedstrijd.