Afgelopen weekend was het feest voor Pelargos. We hebben een prachtig weekend gehad in het mooie Delft. Zaterdag was het als eerste de beurt aan Else’s Angels om de 4,5 km te roeien van de PEiL. De dames gingen goed van start en toen ze over de finish kwamen hadden de dames maar liefst 6 boten ingehaald! Het was nog even spannend totdat alle tijden binnen waren gekomen maar de dames hebben dubbel en dik getaart. Met een tijd van 18:19.5 hebben de dames getaart! Van harte gefeliciteerd! Else’s Angels staat op het moment 1e in de Vlietbokaal categorie B.

‘s Avonds was het tijd voor de PEiK. Sexy Lexy deed mee aan de 450m. De heren hebben het ontzettend netjes gedaan en kwamen als 5e over de finish met een tijd van 01:36.8!

Zondag, de tweede dag van de wedstrijd. ‘s Ochtends was het tijd voor Jean! J-P heeft de 4,5km in een skiff uitgeroeid. Ontzettend knap en hij kwam als 16e (‘Vo) over de finish met een tijd van 22:28.9! Lekker bezig Jean!

‘s Middags ging Sexy Lexy van start op de 4,5km. Wat ging het goed. Ook Sexy Lexy liet vele boten achter zich en kwam razendsnel over de finish, maar was het snel genoeg? Ja, dat was snel genoeg. Sexy Lexy heeft de snelste tijd van H4+ categorie B veld gevaren en daarme getaart!! Het was nog even spannend door een boot van Laga die protest aantekende maar uiteindelijk is het afgewezen en gingen de heren er met de winst van door.

Zondagavond hebben we goed gevierd dat we maar liefst 2 taarten erbij hebben en dat zorgt ervoor dat de teller al op 7 taarten/blikken staat dit jaar en 2 zilveren medailles voor José. Ik vind dat we trots mogen zijn als vereniging op onze roeiers en onze vereniging. We varen vooraan in het veld, de roeiers werken keihard en komen als eerste over de finish. Hou dit vast, zie het als een motivatie. Jullie Commissaris Roeien is ontzettend trots op alle roeiers dit jaar en dat mogen we allemaal zijn!!