Dat was dan al weer de eerste Paul Veenemans Prijs waar Pelargos aan mee gedaan heeft. Ik heb al gehoord dat er volgend jaar een rematch komt dus Pelargos zal dan ook weer aanwezig zijn.
Het was een leuk en spannend weekend waar na elke sport de ranglijst werd bekeken om te kijken hoe groot het verschil was. Het eerste onderdeel was schaatsen waar Niek de 5de tijd had geschaatst en dus al veel punten pakten. Ook Lauren en José hebben hier hun uiterste best gedaan om zo hard mogelijk over het ijs te gaan. Het tweede onderdeel was fietsen, het was een leuke baan waar rondjes gereden werden. Hierdoor kreeg je veel leuke inhaal acties die zowel Niek, Lauren en José allemaal goed uitvoerden.
Op dag twee begonnen ze met hardlopen wat erg zwaar was in de ochtend kou. Na dit onderdeel moest er alleen nog 3 km geroeid worden met een keerboei. Dit is natuurlijk het onderdeel waar wij de punten gingen pakken. Met een bochtige baan en veel kijken en bijsturen was het zeer spannend wat de tijden zouden zijn.

Uiteindelijk is Niek 12de geworden in het heren veld met twee onderdelen bovengemiddeld en twee vlak onder het gemiddelde wat zorgde voor 303,627 punten.
Lauren is 9de geworden in het heren veld met 3 onderdelen boven gemiddeld en 1 onderdeel niet gestart. Uitkomend op 312,604 punten
En José is 3de geworden in het Dames veld met 2 onderdelen boven en 2 onderdelen onder het gemiddelde. finishend met 303,646 punten. uiteraard wel met de snelste roeitijd bij de dames.

Wij hebben heel erg genoten dit weekend en zijn trots op onze Pelargianen die de strijd zijn aangegaan met de andere sporters op andere sportgebieden wat zorgden voor mooie momenten.