Lieve leden,

De Njord Najaarswedstrijden staan nog in haar kinderschoenen – het weekend van 8-9 oktober werd de tweede editie van de bokaalwedstrijd gevaren. Het was een zonnige zondag, prachtig weer om een eindje te roeien over het water achter Leidschendam. En óf het een eindje was! Ook de Njord Najaars was een tweekamp, ditmaal van 1700m en 350m. Pelargos was gerepresenteerd door twee ploegen: LichtxZwaar, ditmaal Birgit en Zander, en Prowst, bestaande uit Nienke, Ilse, Fleur, Florine en Michelle (als stuur).  

Prowst trapte voor Pelargos de wedstrijddag af en het was meteen raak: TAART!! Prowst heeft een GEWELDIGE tijd neergezet en de tegenstanders er keihard uitgetrapt: het verschil met nummer twee was meer dan 20 seconden. Hulde voor deze dames!  

Ook LichtxZwaar heeft een knallende tijd neergezet. Zij hebben al helemaal dubbel en dwars hun tijd verdiend – tijdens de korte afstand werden zij gehinderd, maar ze kregen een tweede kans. Hoewel ze al een paar kilometer in de benen hadden zitten, kregen ze het voor elkaar om nog één alles eruit te halen en een prachtige tijd neer te zetten. Alleen maar lof.  

 1700m  350m  Totaal   
Prowst  7:44,4 

 

01:26,2 09:10.6 1e 
LichtxZwaar  06:58,4 

 

01:18,6 

 

08:17.0 2e