Afgelopen weekend zijn wij naar Enschede/Drienerlo gegaan om daar wedstrijden te starten. Vlak na de Hofvijver Regatta is iedereen naar Enschede gecrost om er op tijd te zijn. De eerste ploeg mocht namelijk om 7:00 op de baan staan.
De dag begon met Op slag verliefd, De geoliede machine, Roeikaseffect en Acta non Verba. Ze hebben het allemaal goed gedaan en zijn hopelijk gestegen in de NOOC bokaal. De club heren van Acta non Verba stonden aan het begin van het weekend bovenaan de Cat. b poule waar ze met de aankomende wedstrijd, de Asopos Driekamp waarschijnlijk weer in zullen starten. Tijd voor revanche!
Na een spetterend (van het zweet) feest was het de beurt aan Lekker Zat en Nimmerzat. Welke beiden verbazingwekkend hard roeiden ondanks de brakke omstandigheden.
Het was een zonnig, heet, fanatiek weekend waar iedereen zich uitmuntend heeft vermaakt. Maar veel tijd om bij te komen is er niet want de ploegen gaan zich weer klaar maken voor de Asopos Driekamp en de Orca slot! We zien jullie daar!

Uitslagen: hoesnelwasik.nl