Afgelopen weekend zijn wij met onze club en talenten ploegen naar de Asopos Driekamp gegaan in Leiderdorp! Lekker dichtbij dus!
Blok 1 werd helaas afgelast vanwege de verwachte onweer. Hierdoor hebben de talenten dames en Batje Vier helaas niet kunnen roeien. Erg jammer maar op de Orca Slotwedstrijden zullen de talenten dames zich wel laten zien!
Toen de wolken wegtrokken was het de beurt aan de dames club8+ welke met een tijd van 1:46.5 een mooie 11e plek behaalde. De heren van de club4+ hebben de dag afgesloten met een tijd van 1:47.8 met prachtige 15e plek. Ook Camiel is weer gestart in de skiff en heeft de 7e plek behaald met een tijd van 1:57.0.
De hierboven genoemde tijden is het gemiddelde van de 3 tijden. De ploegen hebben een 250m, 500m en 1250m gestart. Benieuwd naar de tijden per afstand? Kijk dan op www.hoesnelwasik.nl.
Het seizoen zit er weer bijna op. Nog één wedstrijd om jezelf te bewijzen dus kom allemaal naar de Orca Slotwedstrijden en dan sluiten we dit prachtige competitie seizoen samen af!