Nabeschouwing Army Regatta 2019

Afgelopen weekend is de eerste wedstrijd geweest van het seizoen 2019-2020 en gelijk taart behaald. Op zaterdag 14 september stond de Army Regatta op het programma. Deze wedstrijd werd geroeid op het de Bredase Mark vanaf de roeivereniging Dudok van Heel. Naast dat dit meestal als de eerste wedstrijd van het seizoen wordt gestart, staat het vooral bekend als een gezellige wedstrijd.

Om 11u zijn Wies en Lianne in de dubbel twee gestart, hierbij namen ze het in totaal op tegen 7 ploegen en zijn hierbij als 3e geëindigd. Zeker met de voorbereiding die ze hebben gehad is dit een mooi resultaat. Om 14u was het de buurt aan Robin om in de skiff te starten. Zij had een wat uitgebreidere voorbereiding, want vanaf de World Cup heeft ze nog veel trainingen gedaan. Natuurlijk om een goed resultaat op de wedstrijd neer te kunnen zetten, maar ook om zo goed mogelijk voorbereid bij de roeivereniging in Cardiff (Wales) aan te komen. Hier zal ze vanaf vandaag een jaar lang gaan studeren.

De trainingen van tijdens de zomer en afgelopen jaren hebben zich gelukkig ook uitbetaald, want met 20.27.9 heeft ze de snelste tijd in de skiff neer gezet over de 4,5 km!!!! Dit is natuurlijk iets heel moois en daar is dan ook al taart op gegeten.

De volgende wedstrijd waar hopelijk weer veel taarten behaald zullen worden is de Asopos Najaars op 27/28 oktober. Succes allemaal met het trainen voor deze wedstrijd.