Er is getaart! 

De meiden hebben dit weekend hard hun best gedaan op de Army Regatta en een hele mooie wedstrijd gevaren. Daarom ook niet gek dat ze de beste in hun veld waren en dus een taartje binnen hebben gesleept! 

Nu denk je misschien, hè, dit zijn middengroepers, die trekken toch alleen maar blikken en geen taarten? Meestal wel, maar doordat dit een wedstrijd was op competitie niveau is het een taart die ze hebben weten te bemachtigen met een mooie tijd van 20:00.7 over een afstand van 4500m. 

Zo’n lange afstand om te roeien betekend ook een heel stuk oproeien, vaak nog langer dan de afstand zelf. Helemaal door het centrum van Breda oproeien, vervolgens een lange tijd bij de start wachten voordat ze konden beginnen. Eerst was het aan alle grotere nummers om te starten voordat het zover was voor de D2x. Om dan ook nog te moeten wachten op alle dames van de najaarsbokaal voordat het eindelijk tijd was voor Lola en Laura. 

Vervolgens hebben ze de meeste andere dubbeltweetjes weten in te halen en dus een prachtige taart te pakken die binnenkort gevierd gaat worden. 

De prijsuitreiking zelf was ook een spektakel op zich, waarbij de generaal van de KMA de ploegen naar voren riep op een bijzondere manier. Maar dat kunnen de dames zelf het beste vertellen!