De eerste wedstrijd van het seizoen is alweer geweest en met succes!! Voor Carlijn en Lianne stond afgelopen weekend de Army regatta bij de Bredase roeivereniging Dudok op de planning. Een wedstrijd van 4,5 KM in de skiff ter voorbereiding op de Tromp Boat Race over drie weken.

Sinds een maand zijn ze weer begonnen met trainen en dit was de eerste keer dat er een langer stuk op hoger tempo geroeid moest worden. Voor beide was het daardoor de eerste kilometer even zoeken naar een lekker ritme, maar daarna ging het heel goed. Bij Carlijn zelfs zo goed dat ze het snelste was van het hele veld, met een tijd van 20.23.9!! Lianne had de opdracht om de eerste 2,5 km zo hard mogelijk te gaan, ook dit is goed gelukt. Zij is 3e geworden met een tijd van 21.16.8.

S ’avonds is het blik van Carlijn en de verjaardag van Lianne met een biertje gevierd tijdens een BBQ bij Dudok. Zondag stonden er weer trainingen op het programma om zo veel mogelijk uit het weekend in Breda te halen. Dit beloofd wat bij de Tromp!!

Een aftermovie van het hele weekend is hier te zien!