Het Haagse studentenleven begint bij Pelargos.

H.S.R.V. Pelargos is de enige studentenroeivereniging in Den Haag. Hier staat zowel hard roeien als een gezellig verenigingsleven op de eerste plaats.

Ontdek Pelargos

Van maandag 12 maart tot donderdag 15 maart elke dag vanaf 15.00

op woensdag 13 september van 20.00 tot 23.00


Aanmelden

Het Haagse studentenleven begint bij Pelargos.

Schrijf je in voor de afroeiperiode!

De afroeiperiode is een vrijblijvende periode waarin je leert roeien. Naast de roeitrainingen zijn er verschillende activiteiten, zoals een wekelijkse hap, een kroegentocht en het 16 hours festival, wat helemaal in het teken staat van jou. Je zult Pelargos leren kennen op een sportief gebied, maar ook op verenigingsgebied. De afroeiperiode is van 19 maart tot 18 april. Schrijf je nu in!

Roeien


Roeien staat centraal bij Pelargos. Je hoeft geen roeiervaring te hebben om lid te worden. Bijna iedereen die start met roeien bij Pelargos heeft nog nooit eerder in een boot gezeten.Er zijn verschillende niveaus en mogelijkheden binnen het roeien, zoals competitieroeien, clubroeien, wedstrijdroeien, sturen en coachen.
Lees verder over roeien

Verenigingsleven


Naast het harde roeien is ook het verenigingsleven heel belangrijk voor een Pelargiaan. De wekelijkse haps en andere activiteiten binnen Pelargos zorgen voor een hecht verenigingsgevoel. Voor een student die net in Den Haag is komen wonen biedt Pelargos een gezellig en actief verenigingsleven aan. Hierdoor kom je snel in contact met nieuwe mensen!
Lees verder over de vereniging

186

Leden

36

Boten

15

Commissies

1

Ambitie

Botenloods


Onze botenloods ligt achter de Haagse hogeschool en vormt een belangrijke plek voor onze vereniging. Zo kan je snel en eenvoudig bij ons langskomen en de boot instappen!

Neem contact met ons op

Heb je vragen over Pelargos of een van onze activiteiten? Stuur ons een bericht.