Het Haagse studentenleven begint bij Pelargos.

H.S.R.V. Pelargos is de enige studentenroeivereniging in Den Haag. Hier staat zowel hard roeien als een gezellig verenigingsleven op de eerste plaats. Let op, meld je voor 18 maart aan om ervoor te zorgen dat je niets van de afroeiperiode mist!

Ontdek Pelargos

Kom langs bij Pelargos

van 20 tot en met 28 maart

Woensdag 20 maart

Open hap

20:00 – 22:00

Aanmelden

Borrel @Café momfer de mol

22:00

Donderdag 21 maart

Row clinic

15:00-18:00

Dinsdag 26 maart

Row clinic

15:00 – 18:00

Donderdag 28 maart

Row clinic

15:00-18:00

Het Haagse studentenleven begint bij Pelargos.

Schrijf je in voor de afroeiperiode!

De afroeiperiode is een periode van vier weken waarin je leert roeien. Je zult Pelargos leren kennen op een sportief gebied, maar ook op verenigingsgebied. Naast de roeitrainingen zijn er verschillende activiteiten, zoals een een kroegentocht,  een verenigingsdag op zaterdag 13 april en elke woensdag een hap waar we met de hele vereniging samen eten. De afroeiperiode is van 18 maart tot en met 17 april: zorg dat je bij alle activiteiten aanwezig bent en schrijf je snel in!

Roeien


Roeien staat centraal bij Pelargos. Je hoeft geen roeiervaring te hebben om lid te worden. Bijna iedereen die start met roeien bij Pelargos heeft nog nooit eerder in een boot gezeten.Er zijn verschillende niveaus en mogelijkheden binnen het roeien, zoals competitieroeien, clubroeien, wedstrijdroeien, sturen en coachen.
Lees verder over roeien

Verenigingsleven


Naast het harde roeien is ook het verenigingsleven heel belangrijk voor een Pelargiaan. De wekelijkse haps en andere activiteiten binnen Pelargos zorgen voor een hecht verenigingsgevoel.Voor een student die net in Den Haag is komen wonen biedt Pelargos een gezellig en actief verenigingsleven aan. Hierdoor kom je snel in contact met nieuwe mensen!
Lees verder over de vereniging

137

Leden

38

Boten

15

Commissies

1

Ambitie

Botenloods


Onze botenloods ligt achter de Haagse hogeschool en vormt een belangrijke plek voor onze vereniging.Zo kan je snel en eenvoudig bij ons langskomen en de boot instappen!

Neem contact met ons op

Heb je vragen over Pelargos of een van onze activiteiten? Stuur ons een bericht.