Introweek H.S.R.V. Pelargos

H.S.R.V. Pelargos heeft van 12 tot 15 maart haar Introweek. Dit is een week waarin elke dag leuke activiteiten georganiseerd worden en je het roeien kunt uitproberen. Tijdens deze week is het mogelijk om je bij ons in te schrijven voor de afroeiperiode die van 19 maart tot 18 april loopt. Aan het eind van de afroeiperiode vinden de afroeiwedstrijden plaats waarin de afroeiploegen tegen elkaar gaan strijden voor de titel afroeikampioen.  

Houdt voor meer informatie deze website in de gaten en volg ons op Facebook: Pelargosroeien. 

*Let op: Geen ervaring nodig!

Hoe word ik lid?

Bij de H.S.R.V. Pelargos word je lid door je in te schrijven voor de afroeiperiode. Dit kan online via de onderstaande button of tijdens de introweek. Aan het eind van de afroeiperiode heb je de keuze je in te schrijven als volledig lid.

Inschrijven Afroeiperiode

Roeien in Den Haag?

Voor de studenten van de Universiteit Leiden vestiging Den Haag staan wij in de week van 20 augustus tot en met 24 augustus op de Hop Week voor vragen en meer informatie betreft de afroeiperiode.

Op 27 tot en met 31 augustus vindt de achtste editie van het OH OH INTRO plaats. Wij zullen op een of meerdere dagen aanwezig zijn.

Voor de studenten van De Haagse Hogeschool staan wij van 27 tot en met 31 augustus op de Introweek van De Haagse Hogeschool en kun je langskomen voor vragen en meer informatie betreft de intro- en afroeiperiode.

Voor de studenten van Inholland staan wij op maandag 27 augustus bij de welkomstlunch en op woensdag 29 augustus bij de barbecue in de binnentuin van de hogeschool voor vragen en meer informatie betreft de intro- en afroeiperiode.

Natuurlijk zijn studenten van alle universiteiten en hogescholen bij ons welkom, dus als je op een andere universiteit of hogeschool zit kun je bij ons langskomen tijdens onze Intro Week.