Introweek H.S.R.V. Pelargos

H.S.R.V. Pelargos heeft van 4 tot 8 september haar Introweek. Dit is een week waarin elke dag leuke activiteiten georganiseerd worden en je het roeien uit kunt proberen. Tijdens deze week is het mogelijk om je bij ons in te schrijven voor de afroeiperiode die van 11 september tot en met 11 oktober loopt. Aan het eind van de afroeiperiode vinden de afroeiwedstrijden plaats waarin de afroeiploegen tegen elkaar gaan strijden voor de titel afroeikampioen. Op 21 en 22 oktober zal dan de eerste officiële nationale wedstrijd gestart worden waarop alle afroeiploegen door heel Nederland het tegen elkaar op zullen nemen voor de winst.

Houd voor meer informatie onze website in de gaten en volg ons op Facebook: Pelargosroeien.

Hoe word ik lid?

Inschrijven openen in maart 2018. Meer info volgt snel..

Roeien in Den Haag?

Voor de studenten van de Universiteit Leiden vestiging Den Haag staan wij in de week van 21 augustus tot en met 25 augustus op de Hop Week voor vragen en meer informatie betreft de afroeiperiode.

Op donderdag 31 augustus vindt de zevende editie van het OH OH INTRO plaats, van 15.00 tot 23.00 uur zijn wij aanwezig op het Lange Voorhout in Den Haag.

Voor de studenten van De Haagse Hogeschool staan wij van 28 augustus tot en met 1 september op de Introweek van De Haagse Hogeschool en kun je langskomen voor vragen en meer informatie betreft de afroeiperiode.

Voor de studenten van Inholland staan wij op 28 augustus bij de welkomstlunch en op 30 augustus bij de barbecue in de binnentuin van de hogeschool voor vragen en meer informatie betreft de afroeiperiode.

Natuurlijk zijn studenten van alle universiteiten en hogescholen bij ons welkom, dus als je op een andere universiteit of hogeschool zit kun je bij ons langskomen tijdens onze Open Week.