Open week H.S.R.V. Pelargos

H.S.R.V. Pelargos heeft twee afroeiperiodes per jaar. Dit zijn periodes van vier weken waarin heel veel leuke activiteiten georganiseerd worden en je het roeien onder de knie kan krijgen. Aan het eind van de afroeiperiode vinden de afroeiwedstrijden plaats waarin de afroeiploegen tegen elkaar gaan strijden voor de titel afroeikampioen. Hierna kan je lid worden.

Inschrijven voor de afroeiperiode van de lente van 2020 kan weer vanaf nu! Wil je eerst nog even komen kijken of Pelargos wat voor jou is? Kom dan langs tijdens de Open Week, die plaatsvindt van 9 tot 12 maart.

Houdt voor meer informatie deze website in de gaten en volg ons op Facebook: HSRV Pelargos.

Hoe word ik lid?

Bij de H.S.R.V. Pelargos word je lid door je in te schrijven voor de afroeiperiode. Het is nu weer mogelijk om je aan te melden! Dat kan via deze link.

Ingeschreven en nog vragen?

Heb jij je ingeschreven voor de afroeiperiode van september? Je zult in het weekend van 14 en 15 maart te horen krijgen via de mail in welke ploeg je bent ingedeeld en wat precies je trainingsdagen en -tijden zijn. Als je meer vragen hebt kun je mailen naar [email protected]

Roeien in Den Haag?

Voor de studenten van de Universiteit Leiden zijn wij in de twee weken voorafgaand aan de Open Week aanwezig op Wijnhaven om jullie vragen te beantwoorden over de afroeiperiode.

Ook zullen we regelmatig op de Haagse Hogeschool flyeren zodat jullie met onze leden kunnen praten om te zien hoe het is om lid te zijn bij een studentenroeivereniging.

Natuurlijk zijn studenten van andere universiteiten en hogescholen ook bij ons welkom, dus als je op een andere universiteit of hogeschool zit kun je bij ons langskomen tijdens onze Open Week of mailen naar [email protected]