Het Haagse studentenleven begint bij Pelargos!

H.S.R.V. Pelargos is de enige studentenroeivereniging en de grootste roeivereniging in Den Haag. Hier staat zowel hard roeien als een gezellig verenigingsleven op de eerste plaats.

Voor alle studenten is het mogelijk om lid te worden bij Pelargos. Als je graag kennis zou willen maken met Pelargos, kom dan langs bij onze Open Week of mail naar info@pelargos.nl.

Vragen stellen via onze sociale media kan ook altijd! DM ons op Instagram en er zal een lid klaarstaan om je te helpen. Volg onze instagram om op de hoogte te blijven.

Schrijf je in / Sign up

Open Weken

H.S.R.V. Pelargos organiseert van 28 augustus t/m 24 september de open weken. Tijdens deze weken kun je langskomen voor een roeiclinic, een keertje komen kijken op de vereniging en tijdens deze weken wordt een open feest georganiseerd. Tijdens deze periode kun jij je inschrijven voor de afroei periode. Daarover lees je hieronder meer.

Afroeiperiode

Tijdens de open weken kun jij je inschrijven voor de afroeiperiode. H.S.R.V. Pelargos heeft twee afroeiperiodes per jaar en deze start dit jaar op 11 september. Dit zijn periodes van vijf weken waarin jij de vereniging leert kennen en de basis van het roeien leert. Deze periode zit vol activiteiten zoals een kroegentocht, een eindfeest en aan het eind van de afroeiperiode vinden de afroeiwedstrijden plaats waarin de afroeiploegen tegen elkaar gaan strijden voor de titel afroeikampioen. Hierna kun je lid worden.

Lid worden

Aan het eind van de afroeiperiode kun je jouw lidmaatschapscontract tekenen en dan wordt je officieel eerstejaars lid. Tegen die tijd heb je al veel mensen leren kennen en beheers je de basis van het roeien. Als lid zal je ontzettend veel activiteiten meemaken en en ook officiële wedstrijden starten.

Open Weken Herfst 2023

Hieronder zie je het schema van de open weken van Pelargos. Er worden roeiclinics gegeven bij de loods. Verder kun je de sfeer proeven tijdens de open happen, deze is standaard op woensdag en dan kun je mee eten met de vereniging met aansluitend een borrel. Donderdag 7 september is er een open feest en dit wil je niet missen! Klik op de knoppen hieronder om je in te schrijven voor activiteiten. Voor de roeiclinics hoef je maar 1 van de twee tijdslots beschikbaar te zijn.

Scroll naar beneden voor de tickets naar het Open Feest!

Maandag 11 sept

18:00 AFROEI KICK-OFF

Woensdag 13 sept

17:00-19:00 ROEI CLINIC

19:00-00:00 OPEN HAP

 

Vrijdag 15 sept

17:00-19:00 ROEI CLINIC & OPEN VLORREL

Zondag 17 sept

17:00-19:00 ROEI CLINIC

 

     

 

Aanmeldformulier open week 4

Woensdag 20 sept

17:00-19:00 ROEI CLINIC

19:00-00:00 OPEN HAP

Donderdag 21 sept

17:00-23:00 KROEGENTOCHT

Vrijdag 22 sept

17:00-19:00 ROEI CLINIC & OPEN VLORREL

Zondag 24 sept

17:00-19:00 ROEI CLINIC

            

 


OPEN FEEST @ROOTZ

Donderdag 7 september is het Open Feest bij Rootz cafe! Iedereen is welkom en het wordt een te gekke avond waar jij Pelargos kan leren kennen. Naast het roeien houden wij ook van gezelligheid en dat kun je ervaren tijdens deze avond. Haal hieronder snel je ticket en kom met al je vrienden!

Zien we jou op 7 september?

Haal hier je ticket!