Het Haagse studentenleven begint bij Pelargos!

H.S.R.V. Pelargos is de enige studentenroeivereniging en de grootste roeivereniging in Den Haag. Hier staat zowel hard roeien als een gezellig verenigingsleven op de eerste plaats.

Voor alle studenten is het mogelijk om lid te worden bij Pelargos. Als je graag kennis zou willen maken met Pelargos, kom dan langs bij onze Open Week of mail naar info@pelargos.nl.

Vragen stellen via onze sociale media kan ook altijd! DM ons op Instagram en er zal een lid klaarstaan om je te helpen. Volg onze instagram om op de hoogte te blijven.

Ontvang je lidmaatscchapcontract hier! / Get your membercontract here!De afroeiperiode is momenteel gesloten / the afroeiperiod is currently closed

Open Weken

H.S.R.V. Pelargos organiseert van 4 maart t/m 15 maart de open weken. Tijdens deze weken kun je langskomen voor een roeiclinic, een keertje komen kijken op de vereniging en tijdens deze weken wordt een open feest georganiseerd. Tijdens deze periode kun jij je inschrijven voor de afroei periode. Daarover lees je hieronder meer.

Afroeiperiode

Tijdens de open weken kun jij je inschrijven voor de afroeiperiode. H.S.R.V. Pelargos heeft twee afroeiperiodes per jaar en deze start dit jaar op 18 maart. Dit zijn periodes van vijf weken waarin jij de vereniging leert kennen en de basis van het roeien leert. Deze periode zit vol activiteiten zoals een kroegentocht, een eindfeest en aan het eind van de afroeiperiode vinden de afroeiwedstrijden plaats waarin de afroeiploegen tegen elkaar gaan strijden voor de titel afroeikampioen. Hierna kun je lid worden.

Lid worden

Aan het eind van de afroeiperiode kun je jouw lidmaatschapscontract tekenen en dan wordt je officieel eerstejaars lid. Tegen die tijd heb je al veel mensen leren kennen en beheers je de basis van het roeien. Als lid zal je ontzettend veel activiteiten meemaken en en ook officiële wedstrijden starten.

 

Open Weken Lente 2024

Hieronder zie je het schema van de open weken van Pelargos. Er worden roeiclinics gegeven bij de loods. Verder kun je de sfeer proeven tijdens de open happen op RV de Laak, deze is standaard op woensdag en dan kun je mee eten met de vereniging met aansluitend een borrel. Donderdag 14 maart is er een open feest op RV de Laak en dit wil je niet missen! Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Klik op de knoppen hieronder om je in te schrijven voor activiteiten.

RV de Laak: Binckhorstlaan 285, 2516 BC Den Haag

Loods: Cruquiuskade 10, 2521 EA Den Haag

Maandag 18 maart

19:00-21:00 AFROEI KICK-OFF

Dinsdag 19 maart

16:00-18:00 ROEI CLINIC

19:00-21:00 NACHT ROEI CLINIC

Woensdag 20 maart

16:30-18:30 ROEI CLINIC

19:00-00:00 OPEN DINER

Donderdag 21 maart

KROEGENTOCHT

Vrijdag 22 maart

19:00-21:00 NACHT ROEI CLINIC

Maandag 25 maart

 

Dinsdag 26 maart

INTERNATIONAL EVENING

Woensdag 27 maart

19:00-00:00 MORES HAP

Donderdag 28 maart

 

Vrijdag 29 maart

 


OPEN FEEST 

Donderdag 14 maart is het Open Feest bij ons op RV de Laak! Iedereen is welkom en het wordt een te gekke avond waar jij Pelargos kan leren kennen. Naast het roeien houden wij ook van gezelligheid en dat kun je ervaren tijdens deze avond. Haal hieronder snel je ticket en kom met al je vrienden!

Zien we jou op 14 maart?

Gratis entree!