Beste leden,

Het lijkt nog ver weg, maar wij van de PromoCie verheugen ons alweer op een enorm gezellige en grote lente lichting! Dit is niet alleen leuk, maar ook van groot belang voor de nieuwe huisvesting die we allemaal zo snel mogelijk willen realiseren. Hiervoor is een groot aantal nieuwe leden essentieel, maar zeker ook de inzet van huidige leden is nu hard nodig. De lente promotieweek gaat binnenkort van start en om zoveel mogelijk nieuwe Pelargianen binnen te halen, heeft de PromoCie jullie enthousiasme ontzettend hard nodig. Daarom het verzoek om allemaal lekker te komen vrijwilligen tijdens de promotieweken, zodat we Pelargos kunnen laten groeien en samen naar de nieuwe huisvesting toe kunnen werken.

Om het ambitieuze doel van de PromoCie waar te maken, namelijk: de 200 leden aan tikken na de lente afroeiperiode, hebben we 30 nieuwe leden nodig. Help daarom niet alleen mee tijdens de open week, maar maak vooral ook je vrienden enthousiast om te komen roeien bij Pelargos. Een perfect moment om dit te doen is tijdens de Carnavalshap op 26 februari. Naar deze hap kun je al je vrienden mee nemen, zodat zij de sfeer van de vereniging kunnen proeven. Ook kun je de e-mailadressen van je geïnteresseerde vrienden doorsturen naar Lise. Wij zorgen er dan voor dat ze een mooie informatiemail toegestuurd krijgen. Op deze manier kunnen we een grote groep potentiële leden creëren, die weloverwogen de keuze maakt om lid te worden en lid te blijven.

Hoe meer leden, hoe meer vreugd, dus nogmaals: kom shinen tijdens de promoperiode en maak niet alleen je vrienden, maar ook de rest van studerend Den Haag warm voor Pelargos. Voor vragen kunnen jullie Lise of Jasper een berichtje sturen, of mailen naar intro@pelargos.nl. Vul in het vrijwilligersbestand alvast in wanneer jij je steentje bij komt dragen en zet de open week vast met grote letters in je agenda (9 tot en met 12 maart!). Wij hebben er zin in en jullie hopelijk ook!

Kusjes van de Promo Cie

-Veerle