Beste leden,

Jullie hebben het in de vlog al voorbij zijn komen, maar er komt nu ook officieel weer een nieuw bestelmoment voor de kleding aan. We hebben naast de gewone thermo’s , leggings, turtle’s en de Pelargos truien (met het geborduurde logo) ook de mogelijkheid om fietskleding te bestellen! De fietskleding collectie bestaat uit een fietsbroek met bretels en een fietsshirt  korte mouwen (zonder armstukken), met zakjes op de achterkant en een rits over de volledige lengte. Het is de zelfde kleding als die van vorig jaar, maar dan zonder het logo van Momfer de mol.

 

Om jullie een goed beeld te geven welke maat van fietskleding jou past staat onderaan dit bericht de Pelargos maattabel weergegeven.

Alle bovenstaande kleding is vanaf 1 mei tot 8 mei te bestellen. De turtles, thermo’s, legging en truien zijn te bestellen via: https://www.powerhousesport.nl/hsrv-pelargos/ Het wachtwoord staat in het facebook bericht.

De fietskleding is te bestellen via een google form : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScLypUnHMyVKOlhl4KQeb3aU_fGjKMi1LhzDt3m8_vO8-DMGg/viewform?usp=sf_link . Na het invullen van het google form ontvang je op 8 mei een betaalverzoek en een dag laten wordt de kleding besteld( na het voldoen van het betaalverzoek)

Omdat de kleding nu niet naar de bestuurskamers verzonden kan worden is er de optie om de bestelling naar een eigen adres te versturen. Er zitten hier wel verzendkosten aan verbonden, dus mocht je willen kan je kijken of je bijvoorbeeld met meerdere mensen in je buurt 1 bestelling kan maken.

Maar er is nog meer dan de Pelargos kleding!!  Want in de huidige situatie worden er veel initiatieven opgezet om zoveel mogelijk organisaties zo goed mogelijk te hebben. Ook wij als Pelargos lopen op dit moment inkomsten mis, maar daar heeft help je cluppie wat op bedacht.  https://www.helpjecluppie.nl/ Zij hebben truien en t-shirts ontworpen waarvan de volledige winst naar een vereniging naar keuze gaat. De organisatie van het project verwacht dat er per trui een bedrag van €18,- wordt opgehaald. Wij als Pelargos krijgen dan na afloop van de actie dus de volledige winst en we zullen hier samen met jullie een goede bestemming voor bedenken. Pelargos kan natuurlijk altijd wat extra geld gebruiken, dus help mee!

Heb je vragen over bijvoorbeeld hoe de kleding eruit zien, stuur dan een mailtje naar wedstrijd@pelargos.nl.

Dames

Dames
ShortShirt
SSLaura Ten Hage
M Lisa J./ Carlijn/LauraMLisa J. / Carlijn
LLLianne
XLLianneXLMarlinde
XXL XXL

 

Heren
ShortShirt
SSamSSam
M GeoffreyMTim
LLStijn
XLStijnXLCamiel
XXL CamielXXL